Piesok aj pod plavkami! Kráska z Victoria's Secret si užíva Mexiko. Bez pravidiel!

V niektorých častiach sveta nemôžu ľudia ani vyjsť poriadne z domova, ale v prípade amerických celebrít platí čosi celkom iné. A vďačia za to aj susednému Mexiku. Medzi nimi aj modelka Rachel Hilbert.

02.12.2020 00:00
debata
zväčšiť Topmodelka Rachel Hilbert (v strede) v... Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Topmodelka Rachel Hilbert (v strede) v spoločnosti kamarátok v letovisku Tulum v Mexiku. Topmodelka Rachel Hilbert (v strede) v spoločnosti kamarátok v letovisku Tulum v Mexiku.

Kráska, ktorú svet pozná ako modelku značky Victoria's Secret, sa už niekoľko dní nachádza v mexickom Tulume – mieste, ktoré je vyhľadávanou oblasťou pre majetnejších turistov aj celebrity. Dvadsaťpäťročná modelka vyrazila do Mexika v spoločnosti kamarátok.

Práve s nimi ju zachytili objektívy na pláži aj počas uplynulého víkendu. Hilbert si vychutnávala vlažnú morskú vodu, slnko, ale aj dobrú zábavu so svojimi „besties“. Paparazzom sa podarilo zhotoviť niekoľko záberov, na ktorých sa rozbláznené dievčatá smejú a jašia vo vlnách. O bezpečnej „anti-korona“ vzdialenosti v tomto prípade nemohlo byť ani reči.

Piesok v kufroch ešte aj o pár mesiacov? U... Foto: Instagram
Clipboard01 Piesok v kufroch ešte aj o pár mesiacov? U Rachel Hilbertovej je to celkom možné.

Hilbert, ktorá sa predviedla na výročnej módnej šou Victoria's Secret v rokoch 2015 a 2016, si však musela uvedomiť, že podobné fotografie môžu podráždiť bežných Američanov. A najmä tých, ktorí vyzývajú k opatrnosti a dodržiavaniu pravidiel. Možno aj preto na svojom Instagrame zverejnila len zábery, na ktorých pózuje sama.

Pri nich si však na svoje nepochybne prišli fanúšikovia jej príťažlivých kriviek. „Myslím, že v kufroch nájdem piesok ešte o pár mesiacov,“ napísala k momentke, kde predvádza svoje pozadie so zrnkami piesku na koži.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Rachel Hilbert (@rachelhilbert)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Mexiko #modelka #krivky #sexy #Rachel Hilbert

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...