Mamička na materskej? Zbožňovaná Nemka ohuruje telom a hlási návrat pred kamery

V júli priviedla nemecká hviezda Lena Gercke (32) na svet svoje prvé dieťa.

10.12.2020 00:00
debata

Otcom jej prvorodeného potomka, dcérky Zoe, je režisér a producent Dustin Schöne (35). S ním Lena oficiálne tvorí pár od apríla 2019. Ako informuje nemecký Bild, po štyroch mesiacoch na materskej sa krásna blondínka vracia späť pred kamery – a to vo veľkej šou „The Voice of Germany“. Spomínanú šou začala slávna modelka moderovať prvý raz v roku 2018.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lena Gercke (@lenagercke)

Popri dcérke však stíha aj iné pracovné aktivity. Stále pracuje aj ako modelka, čo nie je pri pohľade na jej sexi telo nijako prekvapivé. Aktuálne sa v Nemecku usmieva z kampane značky spodnej bielizne Intimissimi. V zvodných červených kúskoch dráždi svojich fanúšikov, ktorých má 2,7 milióna.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lena Gercke (@lenagercke)

Blond kráska, ktorá je miláčikom Nemecka, sa zrodila vďaka šou „Germany's next Topmodel“ v roku 2006. Z vychytenej modelky sa od roku 2006 dopracovala až na rolu úspešnej moderátorky. V roku 2016 Lena Gercke zvíťazila v ankete nemeckého inštitútu na prieskum verejnej mienky, ktorý sa Nemcov pýtal na ich ženu snov. Opýtaní respondenti mali hľadať len medzi Nemkami. Oficiálne výsledky inštitút zverejnil na stránke „mafo.de“ a Lena nechala za sebou mená ako Claudia Schiffer, Nadja Auermann, Heidi Klum či Toni Garrn.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Lena Gercke

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...