Claudia Schiffer prišla pred Vianocami o mamu: Za štart kariéry vďačí najmä jej

Práve mama slávnej Nemky bola tou osobou, ktorá stála celkom nepozorovane, ale pevne, po boku svojej dcéry.

16.12.2020 15:00
Claudia Schiffer Foto: ,
Modelka Claudia Schiffer v roku 2017.
debata

V tomto období pred Vianocami zomrela mama nemeckej topmodelky Claudie Schifferovej (50), Gudrun. Ako informoval magazín Frau im Spiegel, zomrela vo veku 76 rokov po prehratom boji s dlhou a ťažkou chorobou.

Vzhľadom na aktuálnu situáciu sa s ňou mohol rozlúčiť len úzky kruh najbližších. Dojímavé slová, ktoré odzneli na pohrebe prezrádzajú, ako hlboko strata zasiahla modelku a jej troch súrodencov. „Tvoja bezpodmienečná láska tu bude navždy. Tvoja srdečná úprimnosť, nákazlivý optimizmus a tvoja radosť zo života budú navždy súčasťou nás a našich rodín,“ informuje o poslednej rozlúčke magazín Bunte.

Práve mama slávnej Nemky bola tou osobou, ktorá stála celkom nepozorovane, ale pevne, po boku svojej dcéry. V začiatkoch kariéry ju podporovala a pomáhala jej. „Nikdy som sa netajila tým, že som bola hanblivá, aj keď som mala 30. Vnútorne ma to brzdilo, ale moje telo nikdy nebolo v napätí,“ opísala v minulosti pre nemecký Express. Práve Gudrun Schiffer stála v začiatkom po boku svojej dcéry – diskrétne, kým ona predvádzala na móle, ona ju čakala v zákulisí. Bola pre modelku oporou, nech už predvádzala v Paríži či New Yorku, keďže kariéru odštartovala ešte ako tínedžerka.

V máji 2002 sa Claudia vydala za britského filmového producenta Matthewa Vaughna, je trojnásobnou mamou – syna Caspara (17) a dcér Clementine (16) a Cosimy (10). Rodina žije v Londýne.

Claudia Schiffer v roku 2017. Blond hriva...
Claudia Schiffer v roku 2016 - blond vlasy si...
+4Claudia Schiffer v roku 2017 - práve tento...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #modeling #Claudia Schiffer

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....