Ako kópia slávnych rodičov! Romeo Beckham žiari na titulke pánskeho magazínu

Pred časom dovŕšil plnoletosť a zdá sa, že Romeo, druhý syn slávnych rodičov Victorie a Davida Beckhamcov, má už teraz našliapnuté na veľkú kariéru v modelingu. Jeho debut poriadne prekvapil.

22.01.2021 00:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ROMEO (@romeobeckham)

Osemnásťročný Romeo len pred pár dňami zverejnil na svojom profile na Instagrame záber titulnej strany pánskeho módneho magazínu L'Uomo Vogue. Zdobí ju práve jeho fotografia, na ktorej pózuje vo veľkom pletenom svetri a zasnene sa pozerá do objektívu fotografov Merta Alasa a Marcusa Piggota.

Dvojica, dobre známa v módnom svete, v minulosti viackrát spolupracovala aj so slávnymi rodičmi príťažlivého modela a ich voľba vraj bola celkom logická. S Romeom Beckhamom sa osobne poznajú ešte z jeho detských čias a prostredný z troch synov v rodine Beckhamovcov mal voči nim veľkú dôveru a dokázal sa pred objektívom bez problémov uvoľniť.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ROMEO (@romeobeckham)

Čo možno zaujme ešte viac, je fakt, ako sa Romeo Beckham podobá na oboch slávnych rodičov. Z titulnej fotografie je celkom zrejmá jeho podoba s mamou Victoriou, úspešnou dizajnérkou a niekdajšou členkou formácie Spice Girls. Otca pripomína vyžarovaním, ale aj voľbou plavých odfarbených vlasov, ktoré akoby sa vracali do čias mladosti žiadaného futbalistu Davida Beckhama.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ROMEO (@romeobeckham)

Magazín príde do predaja v piatok 22. januára a okrem titulnej strany sa v ňom nachádza, samozrejme, množstvo ďalších záberov. Časť z nich už stihol zverejniť aj samotný model, pričom sa dočkal nadšených reakcií od fanúšikov, ale aj rodičov, mladšieho brata Cruza či celebritných kolegov. Medzi nimi sa objavil napríklad aj Patrick Schwarzenegger či Cody Simpson, ktorý pripísal k jednému zo záberov: „Tak toto je fakt cool, chlape.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #pochvala #Vogue #pózovanie #titulná strana #model #Romeo Beckham

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...