Heidi Klum ako bohyňa uprostred sexi krások! A to by mohla byť ich mamou

Tri roky pred päťdesiatkou sa slávna modelka a podnikateľka mladšej konkurencie báť nemusí, pozrite sa!

24.01.2021 00:00
Heidi Klum prišla v kreácii Zac Posen. Foto: ,
Nemecká rodáčka Heidi Klum.
debata

Okolo 16. sezóny modelingovej šou „Germany's Next Topmodel“, ktorú má pod palcom nemecká rodáčka Heidi Klum, sa hovorí od momentu, kedy sa Klum v lete dostala kvôli šou do sporu s exmanželom, spevákom Sealom. Klum musela totiž pracovne vycestovať do Nemecka, kde od októbra nakrúcala už 16. sériu úspešnej šou – svoje deti – Leni (16), Lou (11), Johana (13) a Henryho (14) chcela mať pri sebe, čo sa ale nepáčilo Sealovi. Nakrúcanie šou sa totiž pre pandémiu nemohlo tradične uskutočniť v Los Angeles, ale práve v Nemecku. Modelka spor napokon vyhrala a tak mohla celá rodina vycestovať do Berlína.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Heidi Klum (@heidiklum)

Už o pár dní, presne 4. februára, televízia PRO7 začne s vysielaním novej série programu. 47-ročná blondínka už pred pár dňami na svojom Instagrame predstavila súťažiace. Na záberoch s nimi pózuje aj Klum – a hoci by, čo sa veku týka, mohla byť pokojne ich mamou, ona vyzerá skôr ako ich sestra. S nádejnými mladými modelkami pózuje oblečená v červených šatách, ktoré rafinovane zvýrazňujú všetko, čím dokáže Klumová aj krátko pred 50-kou stále očariť.

Tento ročník bude o čosi iný, než tie predošlé. Slogan to tohtoročnej série šou totiž znel: „Myslíš si, že si príliš vysoká? Príliš malá? Príliš tučná? Príliš stará? Ja si to nemyslím. Moje dvere sú otvorené pre všetkých,“ napísala Klum na Instagrame.

Požadovaná minimálna výška do Klumovej šou bola dlhé roky 1,76 cm. Zmenila to až teraz, kedy, podľa svojich vyjadrení, prispôsobuje šou zmeneným podmienkam v módnom biznise.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Heidi Klum #Germany's Next Topmodel

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...