Maskovaná Heidi Klum v Berlíne! Aj v pandémii vyrazila za módou, pozrite sa...

Aj napriek výrazným pandemickým obmedzeniam sa minulý týždeň v Berlíne uskutočnilo módne podujatie. Dokonca na ňom nechýbali najznámejšie tváre modelingovej scény.

25.01.2021 12:37
debata
Modelka, moderátorka, hviezda vlastnej šou... Foto: Gisela Schober/Getty Images Publicity for ABOUT YOU
Heidi Klum Modelka, moderátorka, hviezda vlastnej šou Heidi Klum na akcii ABOUT YOU fashion week, AYFW v Berlíne.

Akciu spoločnosti ABOUT YOU, ktorá sa konala v priestoroch Kraftwerk Berlin, prišla podporiť modelka, moderátorka a televízna porotkyňa Heidi Klum spoločne s Lenou Gerckeovou, víťazkou jej vlastnej reality-šou Nemecko hľadá topmodelku.

Práve nakrúcaniu tohto programu sa štvornásobná mama venuje už niekoľko týždňov a spoluprácu so značkou, ktorá pôsobí aj na Slovensku, prišla podporiť ako elegantná dáma v bielom nohavicovom kostýme a štrasovou výšivkou zdobenou tope. Počas celého nakrúcania prehliadok, ktoré sa následne objavili na YouTube, mala Klum na tvári ochranné rúško. Zladila ho s garderóbou a vyzerala naozaj ukážkovo.

Heidi Klum (vľavo) a Lena Gercke prišli...
Jedna z prehliadok na akcii ABOUT YOU fashion...
+4Topmodelka Lorena Rae počas jednej z prehliadok...

Na podujatí ABOUT YOU Fashion Week (AYFW) s kolekciami na sezónu Jeseň-Zima 2021 sa Klum stretla aj so svojím švagrom Billom Kaulitzom. Brat jej manžela Toma a člen formácie Tokyo Hotel totiž predstavil vlastnú kolekciu MDLA.

Medzi hosťami a zároveň účinkujúcimi akcie sa objavila aj nemecká topmodelka Lorena Rae, ktorá je známa najmä svojou účasťou na jednej zo slávnych prehliadok značky Victoria's Secret. V tomto prípade síce nekráčala s krídlami a v sexy bielizni, stále však vyzerala veľmi príťažlivo.

Spevák a dizajnér Bill Kaulitz priniesol na... Foto: Gisela Schober/Getty Images Publicity for ABOUT YOU
BERLIN, GERMANY - JANUARY 23: Bill Kaulitz during the ABOUT YOU Fashion Week, AYFW, MDLA show production at Kraftwerk on January 23, 2021 in Berlin, Germany. (Photo: Getty Images Publicity for ABOUT Spevák a dizajnér Bill Kaulitz priniesol na podujatie ABOUT YOU Fashion Week kolekciu svojej značky MDLA.

Prehliadka online obchodu s módou sa zamerala na nový prístup k móde v duchu hesiel Re-think, re-wear, re-style. Počas akcie bolo natočených 9 prezentácií pre rozličné módne značky. Celú šou streamovali sociálne siete a jednotlivé prehliadky sa dajú nájsť, samozrejme, online.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #móda #Heidi Klum #Berlín #Lena Gercke

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...