Klumovej 16-ročnú dcéru kritika neodradila! Opäť sa predvádza na titulke

Leni Klum, dcéra modelky a televíznej hviezdy Heidi Klumovej (47), sa pred časom stala hviezdou nemeckej mutácie magazínu Vogue.

27.01.2021 15:01
Heidi Klum na archívnom zábere z roku 2018. Foto: ,
Heidi Klum na archívnom zábere.
debata

Na obálke vtedy pózovala so svojou slávnou mamou. Plavovlasé duo ozdobilo titulku dvojčísla na január a február roka 2021 a Leni v rozhovore pre magazín vtedy povedala aj to, že je rozhodnutá vydať sa v stopách svojej slávnej mamy, ktorej aktuálne pomáha v pripravovanej 16. sérii šou „Germany’s next Topmodel“.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Heidi Klum (@heidiklum)

Leni prezradila, že v budúcnosti by svoju slávnu mamu mohla nahradiť v spomínanej šou. „Áno, viem si to predstaviť. Ale nasledujúce roky využijem na zbieranie skúseností. A ak príde moment, že moja mama už nebude mať chuť pokračovať, potom môžem nastúpiť ja.“

A zatiaľ, čo mama 16-ročnej tínedžerky chváli svoju dcéru na všetky strany, Leni si musela vypočuť aj kritiku. O slovo sa prihlásil Marco Sinervo, výkonný riaditeľ renomovanej "MGM Model Agency“, ktorého slová na adresu Klumovej dcéry už tak oslavne nevyzneli. "Leni je pekné dievča, to áno, ale žiadna topmodelka,“ vyjadril sa pre InTouch.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Leni Olumi Klum (@leniklum)

Kritika Leni rozhodne od ďalšej práce pred objektívom neodradila a už sa postavila pred fotoaparát znova. Tento raz tak urobila pre Hunger magazín. O zábery sa postaral obľúbený fotograf Klumovej, Rankin (54). Zábery zverejnila na svojom Instagrame slávna Heidi Klum a napísala k nim: „Leni Klum je meno, na ktoré by ste si mali začať zvykať.“ Aj týmto spôsobom naznačila, že plány jej dcéry sú vážne a veľké. Čierno-biele zábery ukázala fanúšikom aj Leni, ktorú sleduje na Instagrame vyše pol milióna ľudí.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Heidi Klum #Leni Klum

+ Ak zmenu sami nebudete chcieť, zmena sama nepríde, myslite nato.
Venujte čas finančnému plánovaniu, odmena vás...

+ Zamerajte sa na potraviny, ktoré podporujú vaše zdravie.
Nenechávajte všetko na pleciach kolegov, keď treba,...