Z krásnej Češky hotová Marilyn! Aj počas pandémie žiarila v mekke módy - Paríži

Počas prezentácií kolekcií haute couture v uplynulých dňoch sa ku slovu dostala aj česká krása. Vďaka za to patrí modelke Michaele Tomanovej.

30.01.2021 00:00
debata (1)
Česká modelka Michaela Tomanova počas... Foto: SITA/AP, Francois Mori
Česká modelka Michaela Tomanova počas nakrúcania prezentácie kolekcie haute couture značky Julien Fournie v Paríži. Česká modelka Michaela Tomanova počas nakrúcania prezentácie kolekcie haute couture značky Julien Fournie v Paríži.

Pôvabná plavovláska sa stala súčasťou prezentácie novej kolekcie haute couture z dielne ateliéru Julien Fournie, pričom sa nedalo nevšimnúť si jasnú inšpiráciu aj Tomanovej podobnosť so slávnou filmovou ikonou. Modelka totiž pripomínala filmovú divu Marilyn Monroe.

Česká modelka Michaela Tomanova počas...
Česká modelka Michaela Tomanova počas...
+1Česká modelka Michaela Tomanova počas...

Tomanová sa spoločne s kolegyňami už v novembri minulého roka zúčastnila na niekoľkých fitingoch a následne aj na nakrúcaní prvých záberov z minifilmu. Fotografie pred pár dňami zverejnila aj agentúra AP Photo, ktorá poodhalila zákulisie príprav a nakrúcanie minifilmu v čase pandémie.

Tomanová potom sprevádzala nakrúcaním filmu, ale aj jeho premiérou v rámci týždňa módy haute couture na českých stránkach magazínu Vogue.

Samotný dizajnér Fournie si pre Yahoo News! zavtipkoval, že módny biznis sa skutočne mení. „Kedysi sa ma pýtali, či viem kresliť. Zdá sa, že teraz sa musím naučiť aj nakrúcať filmy,“ uviedol na margo nového médiá, pomocou ktorého v posledných mesiacoch viacero značiek prezentovalo svoje kolekcie. V prípade haute couture tak urobil napríklad aj Christian Dior.

Klasickejšiu podobu prehliadky potom predstavili značky Valentino a Fendi, aj v ich prípade sa však módna šou konala bez hostí a bola streamovaná na internetových platformách.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #film #modelka #Paríž #haute couture

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...