Nahé fotky už nebudú? Krainová je späť v Karibiku (a seká dobrotu), vzala aj deti

Minulý týždeň oslávila narodeniny a tento výnimočný deň sa niesol aj v celkom výnimočnom duchu. Teda vlastne... ani nie. Krainová je už v Karibiku pečená varená.

23.02.2021 00:00
debata (1)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa simonakrainova (@simonakrainova)

Áno, práve do karibskej oblasti, v ktorej strávila nejaký čas ešte v januári, sa rozhodla známa blondínka vrátiť. Tentoraz aj s celou rodinou. Do malebného a vychýreného letoviska na ostrove Saint Marten odleteli všetci pred príchodom uplynulého víkendu.

Kým v januári si niekdajšia tvár z titulných strán magazínov užívala exotiku len s manželom Karelom Vágnerom a skupinou kamarátov, tentoraz do Karibiku odleteli aj jej dvaja synovia a rodina dokonca vzala so sebou aj psa. Aj to je signál, že rodina sa možno zdrží nie pár dní, ale týždňov.

Na instagramovom profile Krainovej zatiaľ pribudlo niekoľko idylických momentiek z exotickej destinácie. Vrátane fotografie s oboma jej synmi. Čo je určite rozdiel v porovnaní s januárovým výletom, je absencia šteklivých a sexi záberov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa simonakrainova (@simonakrainova)

Pred pár týždňami sa Krainová neváhala postaviť pred objektív hore bez či celkom nahá, pózovala svojmu manželovi Karlovi a následne fotografie zavesila do internetového priestoru. Celkom pochopiteľne o nich písali takmer všetky české šoubiznisové portály. Ktohovie, či prítomnosť detí bude modelku hamovať v tvorbe podobných záberov. Ak však zostane v Karibiku nejaký ten piatok, nič nie je stratené. A čerstvá „48-ka“ môže opäť potvrdiť, v akej ukážkovej forme je…

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa simonakrainova (@simonakrainova)

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #deti #rodina #Instagram #Simona Krainová #Karibik

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...