Vzor dokonalej americkej krásy oslavuje! Pristane jej bielizeň aj večerné róby

Viacerí odborníci z brandže ju oslavujú za prirodzený pôvab a celkový výzor, ktorý je vraj synonymom americkej krásy. Modelka Taylor Hill však boduje nielen na rodnej hrude, ale aj v Európe.

06.03.2021 00:00
debata (5)
zväčšiť Taylor Hill počas prehliadky Victoria's... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
2015 Victoria's Secret Fashion Show - Runway Taylor Hill počas prehliadky Victoria's Secret Fashion Show v roku 2015.

Rodáčka zo štátu Illinois vychovaná v americkom Colorade, ktorá v piatok 5. marca oslávila poljubileum (25. narodeniny), sa už ako štrnásťročná ocitla v hľadáčiku bookerov z renomovaných módnych agentúr. Potenciál jej pôvabu bol podľa mnohých obrovský a Hill sa do pár mesiacov postavila pred objektívy a objavila sa v niekoľkých reklamných kampaniach.

Taylor Hill počas šou The Victorias Secret.
Modelka Taylor Hill v kreácii na prehliadke...
+15Taylor Hill počas prehliadky Victoria's Secret...

Ako osemnásťročná sa prvýkrát objavila na výročnej prehliadke značky Victoria's Secret a stala sa vôbec najmladšou modelkou v histórii, ktorá túto veľkolepú šou s modelkami v sexy bielizni absolvovala. O rok neskôr značka ponúkla Hillovej exkluzívny kontrakt a z modelky sa stal tzv. „anjelik“ – označenie pre kľúčové tváre VS.

Krása hnedovlásky so zelenými očami však nezostala len v exkluzívnom zastúpení výrobcom dámskej bielizne. Hill očarila amerických aj európskych dizajnérov a objavila sa na prehliadkach väčšiny renomovaných značiek ako Versace, Valentino, Chanel, Dolce & Gabbana, Fendi či Marc Jacobs, Miu Miu, Michael Kors a Ralph Lauren.

Topmodelka Taylor Hill na prehliadke k 50.... Foto: SITA/AP, Brent N. Clarke
Topmodelka Taylor Hill na prehliadke k 50. výročiu značky Ralph Lauren. Topmodelka Taylor Hill na prehliadke k 50. výročiu značky Ralph Lauren.

Práve vďaka dvojici amerických velikánov sa jej tvár stala dobre známou, keďže Taylor Hill sa objavila aj v ich reklamách. Opäť raz zohralo rolu, že symbolizovala akoby dokonalú americkú krásu.

Modelka má za sebou aj pózovanie na titulné strany mnohých slávnych magazínov, medzi nimi Elle, Vogue či Harper's Bazaar. Naposledy sa objavila v septembri minulého roka na filmovom festivale v Benátkach, kde bola hosťou značky Etro a tiež ambasádorkou luxusného šperkárstva.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #kariéra #modelka #Victoria´s Secret #Taylor Hill #jubileá hviezd

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...