Najprv prezidentka Čaputová a teraz... slovenský fotograf zvečnil nádhernú Bellucciovú

Aj po dekádach v hereckej brandži ju radia medzi najkrajšie herečky planéty. Dvojnásobná mama, dnes zrelá dáma Monica Bellucci, ktorá v septembri oslávila 56. narodeniny, to potvrdila aj pri najnovšom fotení.

29.03.2021 00:00
debata (2)

Hviezda filmov ako Malena či Matrix Reloaded sa znovu spojila so značkou Dolce & Gabbana, pre ktorú s prestávkami pracuje ako ambasádorka niekoľko rokov. Tentoraz pred objektívom odprezentovala kabelku Devotion Bag v idylickom prostredí s výhľadom na jazero, pravdepodobne talianske Como.

Čo však v tomto prípade zaujme možno ešte viac, je fakt, že autorom záberov je slovenský fotograf Branislav Šimončík. Ten sa svojím úspechom pochválil aj na sociálnej sieti a dokonca pridal okrem výslednej kampaňovej fotografie aj záber s Bellucciovej zo zákulisia. Novými zábermi sa pochválila aj samotná hviezda na vlastnom instagramovom profile.

So značkou Dolce & Gabbana spolupracoval rodák z Bratislavy už na niekoľkých reklamných kampaniach a pred krátkym časom fotografoval aj Bellucciovej dcéru Devu, ktorú má herečka s exmanželom Vincentom Casselom. Dizajnérske duo Domenico Dolce a Stefano Gabbana si vybrali mladučkú krásku za tvár svojho parfumu Dolce.

Na záberoch si môžete obe dámy spojené pokrvným putom porovnať. Ktorej to podľa vás pred objektívom slovenského fotografa pristane viac?

Slovák Šimončík patrí nepochybne medzi najúspešnejšie mená v súčasnosti a právom ho už možno radiť do zoznamu svetových módnych fotografov. Niekoľko rokov pracuje pre magazíny ako Vogue Portugal, Vogue CS či GQ Portugal a pred jeho objektívom sa už objavil napríklad pretekár Lewis Hamilton, herec Pedro Pascal či herečka Sharon Stone.

Šimončík tiež minulý rok fotografoval oficiálne portréty slovenskej prezidentky Zuzany Čaputovej a aj zábery slovenskej hlavy štátu s jej partnerom Jurajom Rizmanom.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #Dolce & Gabbana #fotenie #Monica Bellucci #Branislav Šimončík

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...