Divoká neskrotná Naomi! Hviezda ukázala inú tvár, spojila sa s luxusnou značkou

Herečku Naomi Wattsovú poznajú diváci z mnohých snímok, zahrala si princeznú Dianu aj objekt lásky King Konga, za výkon vo filme 21 gramov bola dokonca nominovaná na Oscara. Teraz je hviezdou v reklame.

02.04.2021 10:00
debata
Herečka Naomi Watts pri nakrúcaní spotu pre... Foto: FENDI
Herečka Naomi Watts pri nakrúcaní spotu pre taliansku značku Fendi. Herečka Naomi Watts pri nakrúcaní spotu pre taliansku značku Fendi.

Rodáčka z Veľkej Británie, ktorá však dospievanie strávila v Austrálii, prijala ponuku talianskej značky Fendi, aby nakrútila spot pri príležitosti otvorenia nového butiku talianskej firmy v austrálskom Sydney. A divákov 45 sekúnd trvajúceho spotu určite prekvapí, ako to 52-ročná hviezda zvládla.

Režisérka Sophia Li zachytili známu blondínku a dvojnásobnú mamu v prostredí newyorského bytu, kde sa v kreáciách Silvie Venturini Fendi predvádza s kultovou kabelkou Peekaboo. „Bola to naozaj zábava. Veľmi som sa tešila, ako sa Sophii podarilo počas natáčania rozprúdiť energiu a ukázať moju divokú tvár,“ komentovala pre médiá hviezda.

Video
ZDROJ: Fendi

V novom videu tancuje aj kričí. Ako prezradila, je tak trochu utajená tanečníčka. „Vždy, keď sa mi naskytne možnosť, som prvá na parkete. Veľmi ľahko cítim, že som vo svojom tele, a tancovanie mi ešte rýchlejšie pomáha dostať sa do tohto stavu. Nemusí to byť krásne, s choreografiou ani nič také. Zbožňujem, keď prestanem myslieť a plne si uvedomujem svoje telo. Je to veľmi oslobodzujúce,“ vysvetlila Naomi Watts.

Herečka Naomi Watts pri nakrúcaní spotu pre... Foto: FENDI
Herečka Naomi Watts pri nakrúcaní spotu pre taliansku značku Fendi. Herečka Naomi Watts pri nakrúcaní spotu pre taliansku značku Fendi.

Aj po prekročení päťdesiatky patrí herecká hviezda zo snímok Kruh, Sklenený zámok či Diana medzi mimoriadne príťažlivé dámy. Vďaka za to nepochybne patrí aj času, v ktorom sa venuje sama sebe a sústreďuje na seba. „Rada cvičím, či už jogu alebo silový tréning, prípadne si idem zabehať alebo zaplávať. Rada meditujem. Som zaťažená na kúpeľ vo vani. Keby som mohla, dávala by som si kúpeľ každý večer. Keď je to možné, užívam si malý rituál, možno si zapálim sviečku, nasypem trochu soli do kúpeľa. Možno si spravím masku na vlasy alebo tvár, pustím si podcast alebo audioknihu. Nahrávam si repliky dialógu, na ktorom práve pracujem, a počúvam ich. Som tak trochu na všetky strany, takže určite rada kombinujem viacero vecí naraz,“ okomentovala Naomi Watts v rozhovore, ktorý vznikol pri príležitosti nakrúcania nového spotu.

Spolupráca s talianskou firmou nepochybne znamená, že v budúcnosti hviezdu uvidíme aj v jej módnych kreáciách na červenom koberci. Čo sa však týka kabeliek a doplnkov vo všeobecnosti, ich fanúšičkou je už dlhé roky. Konieckoncov, značka má na konte niekoľko kultových kabeliek (najmä slávna Baguette), ktoré sa radia ku kultovým klasikám od jej konkurentov ako Hermés, Gucci či Dior. Túto pozíciu si určite vďaka Wattsovej utuží aj produkt Peekaboo ISeeU.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Naomi Watts #reklama #tanec #Fendi #divoká

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...