Daj sem tú korunku! Finále súťaže krásy, aké sa len tak nevidí. Nasledovalo zatknutie

Polícia na Srí Lanke zatkla držiteľku titulu Mrs World za to, že pri záverečnom ceremoniáli súťaže krásy pre vydaté ženy na Srí Lanke odobrala víťazke korunu a údajne jej pri tom spôsobila zranenia.

10.04.2021 00:00
Caroline Jurie Foto:
Caroline Jurie berie z hlavy korunku Pushpika de Silvaovej počas finále súťaže krásy.
debata

Neskôr bola prepustená na kauciu, informovala agentúra AP. Caroline Jurie, ktorá vyhrala celosvetovú súťaž Mrs World 2020, čelí obvineniu, že zranila víťazku tohtoročnej súťaže Mrs Sri Lanka Pušpiku De Silvaovú počas nedeľňajšieho „naživo“ vysielaného prenosu.

Chvíľu potom, čo bola De Silvaová vyhlásená za najkrajšiu vydatú ženu Srí Lanky, prišla na pódium Jurieová, ktorá je tiež Srílančankou, vzala jej z hlavy korunu a vyhlásila, že na ňu nemá De Silvaová nárok, pretože je rozvedená. Čoskoro potom Jurieová odovzdala korunku súťažiacej, ktorá skončila druhá v poradí a vyhlásila ju za novú kráľovnú krásy. Vo vyhlásení na facebooku De Silvaová poprela, že je rozvedená. „Žiť oddelene je jedna vec. Rozvod je niečo iné. Som doteraz nerozvedená žena,“ napísala.

Caroline Jurie opúšťa policajnú stanicu v meste... Foto: Profimedia
Caroline Jurie Caroline Jurie opúšťa policajnú stanicu v meste Colombo.

Polícia uviedla, že od De Silvaovej dostala sťažnosť, v ktorej tvrdí, že pri odoberaní korunky utrpela zranenia. Podľa polície boli preto Jurieová a ďalšia modelka, Čula Padmendraová, vo štvrtok zatknuté pre obvinenia z „ľahkého ublíženia na zdraví“. Ešte ten deň však boli obe prepustené na kauciu. Pred súd sa postavia 19. apríla.

Incident z nedeľňajšieho finále súťaže krásy, ktorého sa zúčastnila tiež manželka srílanského premiéra, spôsobil na ostrove v Indickom oceáne značné pozdvihnutie. Neskôr organizátori uviedli, že korunu De Silvaovej vrátia.

debata chyba
Viac na túto tému: #Srí Lanka #Mrs World

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...