Slávna ex DiCapria žiari! Prirodzene krásna s tehotenským bruškom na titulke Vogue

28-ročná modelka Toni Garrn sa začiatkom marca pochválila veľkou novinkou - bude z nej mama.

09.05.2021 10:30
Toni Garrn. Foto:
Toni Garrn.
debata

O pár týždňov na to zverejnila záber, na ktorom sa jej už pod šatami črtalo bruško. Pritom informáciu držala dlho v tajnosti, podelila sa o ňu až v šiestom mesiaci tehotenstva.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa TONI GARRN (@tonigarrn)

Na zábery z jej tehotenstva je slávna nemecká rodáčka na Instagrame pomerne skúpa, fanúšikov nimi rozhodne nezahlcuje. Nežná blondínka však prekvapila – s tehotenským bruškom si zapózovala na titulke magazínu Vogue, nemeckej mutácie slávneho časopisu. Garrn hovorí, že sa nevie dočkať okamihu, kedy konečne spozná svoje dieťatko a 40 týždňov opisuje ako naozaj dlhý čas čakania. Na titulke pózuje v džínsovej kombinéze, ktorú má vpredu rozopnutú. „Bude to najlepšie obdobie v mojom živote,“ hovorí plná očakávania pre spomínaný magazín. Modelku zdobí len minimálny mejkap a tak pôsobí naozaj prirodzene, tehotenstvo jej rozhodne pridáva na kráse.

Modelka Toni Garrn v šatách značky Brock Collection. Čítajte viac Ani pandémia ju nezastavila! Nežná kráska Toni Garrn sa vydala

Toni Garrn tvorila v minulosti pár s hercom Leonardom DiCapriom. Začali spolu randiť v roku 2014, po vyše ročnom vzťahu sa však dvojica rozišla. Blond kráska sa medzičasom zaľúbila do iného fešáka, hráča NBA Chandlera Parsonsa, ale tento vzťah trval len od roku 2015 do roku 2016. Šťastie v láske tak krásna modelka našla až po boku britského herca Alexa Pettyfera, za ktorého sa na jeseň 2020 vydala.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Toni Garrn

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...