Jachta plná krások! Topmodelky si užili Miami, na sieť zavesili cenzurované fotky

Bez prehliadok sú už viac ako rok a ich hlavný zamestnávateľ, značka Victoria's Secret má už svoje najlepšie časy asi tiež za sebou. To však neznamená, že by si "anjelici" nechali pokaziť príležitosť na trochu zábavy.

11.05.2021 00:00
610130410 Foto:
Krásky z Victoria's Secret si užívali slnečné Miami Beach a zábavu na prenajatej jachte.
debata (1)

Skutočne hviezdna zostava modeliek sa počas uplynulého víkendu stretla v Miami, ktoré je obľúbenou destináciou pre večne príjemné počasie, ale tiež skvelé miesto pre paparazzov. Tí sa dočkali, keď počas popoludnia zachytili pri pobreží jachtu plnú modeliek. Krásky, medzi ktorými nechýbala krásna Sara Sampaio, Jasmine Tookes či Lais Ribeiro a Shanina Shaik, spoločne so svojimi partnermi si prenajali jednu z luxusných lodí a vyrazili si z kopýtka.

Reportéri zvečnili spoločnosť vo skvelej nálade. Dievčatá sa fotografovali, pilo sa z obrovskej fľaše vína či šampusu, partia sa slnila, zabávala a užívala si možnosť stretávania, ktorá ešte pred pár mesiacmi nebola pre pandémiu možná.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sara Sampaio (@sarasampaio)

Zaujímavé je v tomto prípade vidieť, akú autocenzúru používajú aj také krásne dámy ako sú súčasné topmodelky. Kým na paparazzovských fotkách vyzerá všetko uvoľnene a tak trošku unavene a upotene, na sociálnej sieti sa objavili omnoho pôvabnejšie zábery.

Napríklad Portugalčanka Sara Sampaio zverejnila záber v bikinovej podprsenke z plážového baru a z rovnakého miesta potom pochádzala aj fotografia Shaniny Shaikovej. Tie divokejšie momentky zostanú pravdepodobne len v súkromných archívoch.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa SHANINA SHAIK (@shaninamshaik)

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kelsey Merritt (@kelseymerritt)

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #modelky #jachta #Miami #Sara Sampaio #Jasmine Tookes #Shanina Shaik

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...