Kubelkovej krásna dcéra má už pár skúseností z móla a... zvodné fotky online!

Má známu mamu, v spoločnosti ktorej ju na ulici spoznáva väčšina ľudí. Natálie Jirásková si však túži vybudovať aj vlastnú kariéru. Ešte stále tínedžerka už naberá módne skúsenosti.

15.05.2021 10:20
486234544 Foto:
Moderátorka Iva Kubelková (vľavo) a jej dcéra Natálie Jirásková.
debata

Šestnásťročná plavovláska, ktorej príroda nepochybne nadelila fyzický pôvab, je dcérou známej českej moderátorky a bývalej účastníčky súťaže Miss Ivy Kubelkovej. O tom, že sa jej tiež darí budovať si vlastnú „celebritnú“ pozíciu v českom šoubiznise, svedčí aj nedávna spoločná účasť rodinnej dvojice v talk-šou známeho moderátora a herca Jana Krausa.

Práve v nej prehovorila pôvabná šestnástka aj o svojich modelingových skúsenostiach, ktoré absolvovala napríklad u Beáty Rajskej či na móle u ďalších českých dizajnérok. „Neviem, či toto je cesta, ktorou chcem ísť. Som rada za každú príležitosť, ale som teraz skôr študentka ako modelka. Študujem jazykové gymnázium,“ vyhlásila Natálie Jirásková.

Z jej konta na Instagrame je však zjavné, že niekoľko príležitostí na fotenie či predvádzanie mala aj počas pandémie. Naposledy napríklad fotila pre kozmetickú značku, ktorej ambasádorkou pre Česko je práve jej slávnejšia mama. V lete sa zase zúčastnila na charitatívnej akcii Krása pomáha, kde sa tiež predviedla ako modelka. „Konečne som sa mohla po karanténe vrátiť ku svojej milovanej práci,“ napísala vtedy tínedžerka.

Či sa jej podarí prekročiť tieň známej mamy, ukáže až čas. Isté však je, že minimálne spolu dokážu tvoriť pre médiá aj verejnosť zaujímavú dvojicu. Spoločné projekty sú tiež toho dôkazom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #modeling #dcéra #Instagram #Iva Kubelková #Natálie Jirásková

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...