Svet má novú kráľovnú krásy! Miss Universe je Mexičanka s dokonalým telom

Bez veľkej pompy a masívneho mediálneho záujmu prebehla tento rok súťaž krásy Miss Universe. Na Floride zvolili najkrajšiu ženu sveta. Pochádza z Mexika.

17.05.2021 09:44
611097376 Foto:
Miss Universe 2021 Andrea Meza z Mexika pózuje v priestoroch Seminole Hard Rock Hotel & Casino na Floride.
debata (4)

Víťazkou svetovej súťaže krásy, na ktorej sa zúčastnilo 74 žien z celého sveta, sa stala Mexičanka Andrea Meza. Dnes 26-ročná brunetka zvíťazila v národnej súťaži Miss Mexiko už v roku 2019, no pre pandémiu koronavírusu sa svetové finále posúvalo a napokon konalo práve počas uplynulého víkendu.

Za Mezou, ktorá bola z korunovácie dojatá, sa umiestnila kráska z Brazílie Julia Gama a tretia skončila Miss Peru Janick Maceta Del Castillo. Prvá trojka tak bola tvorená výlučne kráskami z krajín Latinskej Ameriky.

Celé finále sa konalo za prísnych hygienických podmienok, víťazku napokon korunovala Miss Universe z roku 2019 Zozibini Tunzi, finále sledoval obmedzený počet divákov, no napriek tomu sa organizátori snažili vytvoriť atmosféru čo najpodobnejšiu prenosom z minulých rokov. O moderovanie súťaže sa postaral americký herec a moderátor Mario Lopez a bývalá víťazka titulu Olivia Culpo.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Mexiko #krása #Miss Universe #víťazka

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...