Nácvik na svadbu? Česká Miss Vignerová žiarila v šatách nevesty, k sobášu má jasný postoj

Od svojho víťazstva v súťaži krásy sa Aneta Vignerová radí medzi vyhľadávané české modelky. Nechýbala ani na nedávnej prehliadke ukrajinsko-českej návrhárky Natali Ruden a dokonca si vzala na starosť veľkolepý záver šou.

10.06.2021 00:00
614212835 Foto:
Česká Miss Aneta Vignerová na prehliadke Natali Ruden.
debata

Ako to už býva zvykom pri spoločenskej móde, záverečným modelom je ten pre nevestu a to platilo aj v prípade prezentácie kolekcie Jar/Leto 2021 od Rudenovej, ktorá obsahovala 48 modelov – od spoločenských odevov na deň, cez letné šaty až po večernú garderóbu. Práve svadobné šaty zverila rodáčka z Ukrajiny, ktorá sa už pred pár rokmi udomácnila v susednom Česku, pôvabnej Vignerovej.

Dlhonohá tmavovláska schádzala po hradných schodoch, aby sa v róbe zdobenej krajkou a výšivkami prešla medzi pozvanými hosťami. Bola jasným magnetom prehliadky pre ich zraky, ale aj pre objektívy fotografov.

Dizajnérka Natali Ruden a knižný autor a...
Modelky v pestrých vzorovaných modeloch letných...
+4Modelky v pestrých modeloch letných šiat z...

V súkromí je pritom Vignerová stále slobodná, čo, samozrejme, neznamená tiež, že by bola bez partnera. Už nejaký čas je totiž po jej boku Petr Kolečko, známy scenárista a autor hitov ako napríklad Most!. S Vignerovou spoločne vychovávajú syna Jiřího a dvoch synov z jeho predchádzajúceho manželstva.

Tridsaťtriročná Vignerová sa zhruba pred mesiacom vyjadrila pre český Blesk, že nad svadbou zatiaľ dvojica neuvažuje. „Som si naším vzťahom stopercentne istá, takže papier k tomu nepotrebujem. Až na to dôjde, tak to bude,“ vyhlásila. Keby sa predsa len schyľovalo k vyzváňaniu svadobných zvonov, je isté, že sa nájde množstvo českých návrhárov, ktorí by Vignerovej ochotne zhotovili svadobný model. Okrem Rudenovej to však s veľkou pravdepodobnosťou môže byť slovenský rodák Michael Kováčik, s ktorým Aneta úzko spolupracuje a kamaráti sa už dlhé roky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #svadba #Aneta Vignerová #Natali Ruden

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...