Päť detí a 40-ka na krku? Žiaden problém, ruská kráska stále vie kraľovať mólam

K modelingu sa vracia skôr príležitostne, ale v nedeľu podvečer bola krásna Natalia Vodianova hviezdou prehliadky prvej kolekcie pod značkou slávnej automobilovej firmy.

15.06.2021 00:00
Italy Fashion Ferrari Foto: ,
Topmodelka Natalia Vodianova na prehliadke značky Ferrari s kolekciou módy na sezónu Jar/Leto 2022.
debata (5)

Ruskej rodáčke, ktorá je matkou piatich detí, zverili organizátori záverečný model a celkové uzatvorenie módnej prezentácie. Vodianova oprášila svoju slávnu chôdzu aj charizmu a na móle, ktoré postavili v talianskom Maronelle, kde sa nachádza aj továreň Ferrari, vyzerala naozaj výnimočne.

Pri pohľade na Vodianovu by len málokto tipoval, že už budúci rok vo februári ju čaká oslava okrúhlej štyridsiatky. Ruská kráska pôsobí stále ako dievčatko a jej mladistvý vzhľad dostal ešte výraznejší priestor po skončení šou, keď sa s jedným z investorov Johnom Elkanom vybrala na slávnostnú večeru po prehliadke.

Modelka na prehliadke značky Ferrari s...
Modelka na prehliadke značky Ferrari s...
+3Modelka na prehliadke značky Ferrari s...

Autorom kolekcie na sezónu Jar/Leto 2022 od firmy Ferrari, ktorá vôbec prvýkrát predstavila odevnú kolekciu na skutočnej módnej šou, je návrhár Rocco Iannone. Ten sa inšpiroval motívmi z histórie slávneho automobilu, ale aj osobnosťami, ktoré sa v spoločnosti Ferrari objavili – či už ako majitelia týchto rýchlych tátošov na kolesách alebo vo filmoch alebo videoklipoch.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Natalia Vodianova (@natasupernova)

K Vodianovej sa možno čoskoro pridá na mólach aj jej dcéra Neva, druhé z troch detí, ktorých otcom je ešte modelkin bývalý manžel Justin Portman. Pätnásťročná Neva zdedila krásu po mame a nebolo by až takým prekvapením, ak by sa vrhla na modeling.

Aj Portmanovej 19-ročný syn Lucas si už vyskúšal pózovanie pred objektívom. Okrem Lucasa, Nevy a Viktora, ktorých otcom je spomenutý Portman, má ruská modelka a filantropka ďalších dvoch synov so súčasným partnerom Antoinom Arnaultom.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #Ferrari #mólo #Natalia Vodianova

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Nedávajte do seba kopu liekov, vaše telo s tým nie je OK.
Dnes toho budete mať na práci dosť, preto...