Zvodná Bella Hadid v Paríži v hadích vzoroch, mamu a dcéru Mossové tiež neprehliadli

Záplava známych osobností zo sveta filmu, hudby, umenia a, samozrejme, módy. Na nedávnej prehliadke pánskej kolekcie DIOR v Paríži sa objavilo skutočne množstvo známych osobností. A hoci išlo primárne o pánsku módu, bodovali aj dámy.

29.06.2021 12:31
Bella Hadid Foto:
Topmodelka Bella Hadid na prehliadke Dior Homme v Paríži.
debata

Medzi pozvanými sa objavila americká topmodelka a kráska Bella Hadid, ktorá sa usadila do prvého radu. Ešte predtým však stihla fotografom zapózovať v neprehliadnu­teľnom modeli nohavíc s hadím vzorom, ktoré doplnila aktovkou s rovnakým dezénom. V minulosti za najkrajšiu ženu sveta vyhlásená Hadid je priateľkou dizajnéra Kima Jonesa, ktorý pracuje pre značku Dior (podobne ako pre ateliér Fendi) a tak sa medzi hosťami ocitla na jeho pozvanie.

Herec a ambasádor značky DIOR Robert Pattinson.
Topmodelka Bella Hadid na prehliadke Dior Homme...
+4Herec Kingsley Ben-Adir.

To, samozrejme, platilo aj pre Jonesove múzy – mamu a dcéru Mossové, teda Kate a Lilu. Britská modelka, ktorá kedysi patrila do skupiny supermodeliek, sa aj napriek blížiacej sa päťdesiatke môže stále merať s mnohými mladšími kolegyňami. A okrem toho má v rodinnej línii aj jasnú nasledovníčku svojho modelkovského odkazu a osobnej krásy – dcéru Lilu.

zväčšiť Modelka Lila Moss na prehliadke pánskej... Foto: DIOR
DIOR MEN SUMMER 22 Lila Moss Modelka Lila Moss na prehliadke pánskej kolekcie DIOR.

Tá sa objavila na minulotýždňovej prezentácii pánskej kolekcie Dior v jednom z modelov, ktorý vychádzal práve z novej kolekcie, podobne ako jej známa mama. Návrhár Kim Jones má k obom taký blízky vzťah, že im často ukazuje svoje nápady medzi prvými a údajne sa s nimi aj radí.

Jonesovi však s tvorbou novej kolekcie tentoraz pomáhal americký umelec Travis Scott a výsledok podľa kritikov fungoval v kulisách imaginárnej púšte s nadrozmernými kaktusmi a ružami naozaj ukážkovo. Viac si pozrite v našich galériách a čítajte v článku na Žena.pravda.sk.

Prehliadka pánskej kolekcie módy z dielne...
Prehliadka pánskej kolekcie módy z dielne...
+6Prehliadka pánskej kolekcie módy z dielne...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #Kate Moss #Dior #Paríž #Bella Hadid #Kim Jones #Lila Moss

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...