Francúzska Miss ako trblietavé zjavenie: Aj 6 rokov po triumfe dokáže očariť davy

Nielen pre herečky, ale aj modelky a kráľovné krásy je filmový festival v Cannes príležitosťou ako zažiariť. Bývalá Miss Francúzska Flora Coquerel to zvládla na jednotku s hviezdičkou.

09.07.2021 09:00
debata
zväčšiť Modelka a bývalá Miss Francúzsko Flora Coquerel... Foto: SITA/AP, Vadim Ghirda
France Cannes 2021 The Velvet Underground Red Carpet Modelka a bývalá Miss Francúzsko Flora Coquerel pózuje fotografom na premiére filmu The Velvet Underground v Cannes. Oblečená v kreácii Drenusha Xharra.

Víťazka titulu kráľovnej krásy z roku 2015, ktorá sa stala zároveň treťou najlepšie umiestnenoe Francúzkou na svetovej súťaži Miss Universe v histórii, sa objavila na červenom koberci 74. ročníka festivalu v stredu večer. Okamžite strhla na seba všeobecnú pozornosť.

V bielych šatách s drobnými trblietavými flitrami z dielne Drenusha Xharra pôsobila ako éterická víla, zároveň vďaka rozparku a odhaleným nohám vyzerala veľmi zvodne a rafinovane.

Modelka a bývalá Miss Francúzsko Flora Coquerel... Foto: SITA/AP, Brynn Anderson
France Cannes 2021 The Velvet Underground Red Carpet Modelka a bývalá Miss Francúzsko Flora Coquerel pózuje fotografom na premiére filmu The Velvet Underground v Cannes.

Dnes 27-ročná Flora dostala pozvánku na premiéru novinky The Velvet Underground a pre krajanov vo Francúzsku je stále zaujímavou a sledovanou celebritou aj niekoľko rokov po účasti v súťaži krásy. V čase svojho víťazstva Flora vyhlásila, že je „hrdá, že môže reprezentovať krásu kozmpolitného Francúzska“. Dôvodom bol jej pôvod, keďže kráska má francúzsku mamu a otca zo západoafrického Beninu.

Dodnes je Flora aj najvyššou víťazkou súťaže krásy Miss Francúzsko, keďže meria až 183 centimetrov. Výška, miera a krása ju však predurčili nielen na úspech v beauty súťažiach, ale tiež v spomenutom modelingu.

Nemecká topmodelka Lorena Rae v kreácii Elie...
Modelka Eva Herzigová v kreácii Alberta...
+15Nemecká herečka Iris Berben v kreácii Oscar de...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Cannes #modelka #Miss Francúzsko

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...