Najprv odhalený chrbát v gala, potom brazílska kráska vytasila svaly ako z ocele!

Jej forma roky pútala pozornosť nielen medzi bežnými ženami, ale aj kolegyňami z brandže. Brazílska topmodelka Izabel Goulart totiž patrí medzi najvyšportovanejšie dámy v modelingu, pokojne by mohla vyraziť na súťaž vo fitness.

10.07.2021 12:30
France Cannes 2021 Stillwater Red Carpet Foto: ,
Modelka Izabel Goulart v kreácii Etro.
debata

Kto by tomu neveril, presvedčiť by ho mohli zábery z filmového festivalu v Cannes, kde sa 36-ročná brunetka objavila ako ambasádorka módnej značky Etro a tiež vyslankyňa šperkárskeho domu. Vo štvrtok večer sa Goulart postavila pred objektívy v čiernom trblietavom overale s odhaleným chrbátom (samozrejme, od značky Etro) a predviedla objektívom svoje súmerné krivky.

Na ešte „viac“ si však prišli reportéri, ktorí na druhý deň stretli niekdajšiu hviezdu značky Victoria's Secret v uliciach mesta Cannes. Izabel sa totiž objavila vo voľných džínsach, podprsenke a vzorovanom saku, ktoré odhaľovalo jej brušné svaly. Také pevné, že aj nejeden boxer by pri nich uznanlivo pokýval hlavou.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Izabel Goulart (@izabelgoulart)

Rodáčka z mesta Sao Carlos je už niekoľko rokov partnerkou známeho nemeckého futbalistu Kevina Trappa, ktorý ju v minulých rokoch sprevádzal aj na Riviére. Tento rok Trappovi pracovné povinnosti nedovolili robiť garde zvodnej polovičke od úplného začiatku a dvojica dokonca zmeškala aj oslavu jeho narodenín, ktoré Trapp oslávil vo štvrtok 8. júla. Izabel však fešnému športovcovi poslala gratuláciu na sociálnej sieti a partneri údajne plánujú spoločnú oslavu s párdňovým posunom.

Ako naznačujú zábery z Instagramu, Trapp v piatok vyrazil za brazílskou partnerkou. Je teda možné, že najbližší víkend prinesie aj momentky celebritného páru na červenom koberci. Dianie zo štvrtkového večera, kde Izabel žiarila v overale Etro, si pozrite nižšie.

Leonie Hanne pózuje fotografom v kreácii Tony...
Modelka Soo Joo Park v šatách z dielne značky...
+16Herečka Camille Cottin pózuje fotografom v...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Cannes #svaly #Izabel Goulart #Kevin Trapp

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...