Krásna ex DiCapria sa dočkala! Z nemeckej topmodelky je mama

29-ročná modelka Toni Garrn sa už teší z prvého potomka.

21.07.2021 00:00
Toni Garrn Foto:
Nemecká topmodelka Toni Garrn.
debata

Spolu s manželom, hercom Alexom Pettyferom, privítali na svet dievčatko, ako slávna mama prezradila na Instagrame. A meno malého pokladu veru prekvapí – dcérka dostala meno Luca Malaika.

„Luca Malaika priniesla minulý týždeň do nášho sveta najmagickejší zážitok môjho života. Okamžite nám navždy ukradla srdcia,“ napísala Garrn k zverejnenej fotografii.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa TONI GARRN (@tonigarrn)

Začiatkom marca sa vychytená modelka pochválila veľkou novinkou – zverejnila informáciu, že z nej bude mama. Následne sa s fotografiami jej tehotenstva delila aj s fanúšikmi na sociálnych sieťach, ktorých má 2,6 milióna, s tehotenským bruškom si zapózovala aj na titulke magazínu Vogue.

Toni Garrn Čítajte viac Jej prirodzená krása je dokonalá! Ale slávna Toni Garrn sa dokáže zmeniť aj na femme fatale! Tu sú jej premeny

Toni Garrn tvorila v minulosti pár s hercom Leonardom DiCapriom. Začali spolu randiť v roku 2014, po vyše ročnom vzťahu sa však dvojica rozišla. Blond kráska sa medzičasom zaľúbila do iného fešáka, hráča NBA Chandlera Parsonsa, ale tento vzťah trval len od roku 2015 do roku 2016. Šťastie v láske tak krásna modelka našla až po boku britského herca Alexa Pettyfera, za ktorého sa na jeseň 2020 vydala.

Nemecká topmodelka Toni Garrn - výrazný mejkap...
Nemecká topmodelka Toni Garrn - vlasy...
+4Nemecká topmodelka Toni Garrn - vlasy v drdole,...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Toni Garrn

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...