Slávna Gisele Bündchen má doma svoju dokonalú kópiu! Keď zbadáte jej dcéru, uveríte

Gisele Bündchen tento týždeň oslávila 41 rokov a o narodeninové zábery sa podelila aj so svojimi fanúšikmi na Instagrame, ktorých má brazílska rodáčka vyše 17 miliónov.

25.07.2021 10:30
Gisele Bündchen, Tom Brady Foto:
Gisele Bündchen a Tom Brady.
debata

Prvou z fotografií je spoločný záber supermodelky s jej 8-ročnou dcérou Vivian – ako vidieť, dlhovlasé dievčatko je doslova kópiou slávnej mamy. Zdedila nielen rovnaký odtieň vlasov, ale aj takmer identický úsmev. Je tak možné, že o pár rokov sa jej podarí pokoriť svet modelingu tak, ako sa to aktuálne darí inej slávnej kráske – Kayi Gerberovej, dcére supermodelky Cindy Crawfordovej. Tá je takisto „kópiou“ svojej krásnej mamy.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Gisele Bündchen (@gisele)

Bündchen narodeniny oslávila v lone prírody s manželom, Tomom Bradym, ich dvoma deťmi a najbližšími príbuznými. Medzi zverejnenými zábermi je aj fotografia modelkiných rodičov. Popri fotografiách uverejnila aj poďakovanie za „sladké a milé priania k narodeninám“, ktorých sa jej dostalo. „Veteránka“ značky Victoria's Secret taktiež napísala, že „život je najväčší dar a cítim sa tak požehnaná, že v ňom mám toľko lásky.“

Modelka je od roku 2009 je vydatá za hviezdu amerického futbalu Toma Bradyho, s ktorým má dve deti – syna Benjamina (11) a dcéru Vivian (8). Okrem nich tiež vychovávajú Bradyho syna z predošlého vzťahu – 12-ročného Johna.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Gisele Bündchen

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...