Divoké blond kučery a žiarivý úsmev: Toto je najkrajšia z Miss Slovensko podľa novinárov

Prípravy na priamy prenos 26.ročníka súťaže Miss Slovensko sú v plnom prúde. Finalistky čaká 7.augusta finálový večer, ktorého moderátorom bude už po štvrtýkrát Libor Bouček a v priamom prenose ho odvysiela TV JOJ.

04.08.2021 06:55
DSC 5643 Foto:
Miss Press 2021 Júlia Ivanová.
debata (6)

Ešte pred samotným finále sa v utorok uskutočnilo stretnutie so zástupcami médií, na ktorom sa pravidelne volí aj najkrajšia z finálovej dvanástky podľa hlasov prítomných novinárov a fotografov. Ich srdcia si získala plavovláska Júlia Ivanová, ktorá nepochybne zaujala žiarivým úsmevom, sympatickým prejavom aj zvodnými divokými kučerami.

O titul najkrajšej Slovenky však bude v sobotu večer bojovať s ďalšími jedenástimi dievčatami a tentoraz novinársku porotu nahradí niekoľko známych osobností, ale aj zástupcovia profesionálnych odvetví z brandže. Do poroty sa tak posadí napríklad fotografka Petra Ficová, bývalá riaditeľka Miss Slovensko a víťazka tohto titulu Magdaléna Šebestová či módny fotograf Lukáš Kimlička. Zostavu doplní napríklad aj tenistka Dominika Cibulková či strieborný medailista z OH Tokio 2020 Jakub Grigar.

zväčšiť Finalistky Miss Slovensko 2021, zľava: Soňa... Foto: SITA, Alexandra Cunderlikova
Miss Slovensko Finalistky Miss Slovensko 2021, zľava: Soňa Matiová, Barbora Minárová, Sophia Hrivňáková, Sylvia Šulíková, Gréta Jana Sobeková, Ester Porubcová, Jana Vozárová, Miss Press 2021 Júlia Ivanová, finalistky Barbora Matejková, Soňa Vysocká, Lucia Nováková a Lujza Kalčoková počas tlačovej konferencie k finálovému večeru súťaže spojenej s voľbou Miss Press 2021.

Aj tento rok sa súťažiace predvedú v špeciálnom čísle, ktoré bude po skupinách vyskladané z ich talentových dispozícií. Nebude chýbať spev, hra na klavír či tanec, ale ani vzdušná akrobacia či maľba vo dvojici. "Mnohé finalistky aj mňa prekvapili. Nielen tým, čo dokážu, ale aj tým, ako sa do príprav na galavečer a priamy prenos pustili. Sú ambiciózne a to sa mi páči. Verím, že to ocenia aj diváci,“ povedal riaditeľ súťaže Miss Slovensko Michael Kováčik, ktorý bude predsedom hlavnej poroty.

zväčšiť Miss Press 2021 Júlia Ivanová počas tlačovej... Foto: SITA, Alexandra Cunderlikova
MISS SLOVENSKO 2021: Vo¾ba Miss Press Miss Press 2021 Júlia Ivanová počas tlačovej konferencie k finálovému večeru súťaže Miss Slovensko spojenej s voľbou Miss Press 2021.

Finálový večer Miss Slovensko, ktorého režisérom je Lukáš Zednikovič, je vždy aj očakávanou televíznou prehliadkou aktuálnych Fashion trendov. Počas večera sa tak finalistky predvedú v najnovších modeloch niekoľkých módnych domov a značiek. Riaditeľ súťaže Miss Slovensko spolu s architektom Michalom Lošonským vymysleli pre tento ročník netradičnú scénu, v ktorej bude zakomponovaný aj bazén. Práve z neho predstaví svoju najnovšiu skladbu Tanec slovenská speváčka Martina Schindlerová, finalistky budú ďalej na scéne sprevádzať KRS Movement a vystúpi aj speváčka Emma Drobná a na záver slovenský raper Ego.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Miss Slovensko #víťazka #Miss Press #Júlia Ivanová

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...