Nová Miss Slovensko 2021?! Toto je ona, krásna farmaceutka z Banskej Štiavnice

Finálový galavečer s výkvetom slovenskej krásy, podujatie Miss Slovensko 2021, ovládlo sobotňajší večer na obrazovkách televízie JOJ. Víťazkou titulu tej najkrajšej sa stala Sophia Hrivňáková.

08.08.2021 07:25
MISS SLOVENSKO 2021: Fin?lov? ve?er Foto: ,
Druhá vicemiss Jana Vozárová (vľavo), prvá vicemiss Sylvia Šulíková (vpravo) a víťazka súťaže Sophia Hrivňáková počas finálového večera súťaže krásy Miss Slovensko 2021.
debata (28)

Nová Miss Slovensko pochádza z Banskej Štiavnice a má 21 rokov. Hrivňáková sa už nejaký čas venuje modelingu a zároveň študuje na vysokej škole farmáciu. Z jej profilu na Instagrame je zrejmé, že je tiež zručná, čo sa týka líčenia a dokonca má na sociálnej sieti niekoľko dychberúcich lookov v duchu takzvaného „face painting“, teda maľovania na tvár.

Porotu, do ktorej zasadol napríklad Lukáš Kimlička, Petra Ficová či bývalá Miss Slovensko Magdaléna Šebestová, zaujala svojím pôvabom, ale údajne aj pokojným charakterom. Hrivňákovej prischlo počas večera aj víťazstvo, ktoré udeľovala značka s dekoratívnou kozmetikou.

Do finálovej trojky sa potom prebojovali tiež blondínka Sylvia Šulíková, ktorá skončila ako druhá a získala tak titul prvej vicemiss. Druhou vicemiss sa stala usmievavá brunetka Jana Vozárová. Titul Miss Sympatia, o ktorom rozhodovali hlasujúci diváci, prischol Júlii Ivanovej – kučeravej blondínke, ktorá pred pár dňami zaujala najviac aj novinárov a získala titul Miss Press.

Finalistka súťaže s číslom 1 Soňa Matiová.
Víťazkou súťaže Miss Slovensko 2021 sa stala...
+17Finalistka súťaže s číslom 6 Ester Porubcová.

Počas večera sa finalistky predviedli v niekoľkých odevných kreáciách, či už z domáceho dizajnu alebo svetových značiek. Časť večera bola venovaná prezentácii zručností a talentu jednotlivých dievčat, pri čom nechýbalo maľovanie, tanec, ale dokonca aj bojový šport.

Ešte pred samotným finále to okomentoval aj riaditeľ Miss Slovensko Michael Kováčik. "Mnohé finalistky aj mňa prekvapili. Nielen tým, čo dokážu, ale aj tým, ako sa do príprav na galavečer a priamy prenos pustili. Sú ambiciózne a to sa mi páči. Verím, že to ocenia aj diváci,“ povedal Kováčik, ktorý bol zároveň šéfom poroty.

zväčšiť Finalistky počas finálového večera súťaže krásy... Foto: SITA, Alexandra Cunderlikova
MISS SLOVENSKO 2021: Fin?lov? ve?er Finalistky počas finálového večera súťaže krásy Miss Slovensko 2021.

Na javisku a obrazovkách v slovenských domácnostiach mohli diváci sledovať aj promenáda v plavkách a to všetko sprevádzal, samozrejme, aj zábavný program. Moderátorom slávnostného večera bol opäť český zabávač a majster hovoreného slova Libor Bouček.

© Autorské práva vyhradené

28 debata chyba
Viac na túto tému: #víťazstvo #Miss Slovensko #titul #Sophia Hrivňáková

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....