Ambrosio štíhla ako prútik na ceste do fitka... a zábery s jej milým ste videli?

Začiatkom augusta sa ešte nachádzala v rodnej Brazílii, kde si užila dovolenku s rodinou a priateľmi. Teraz však už Alessandra Ambrosio zarezáva.

18.08.2021 00:00
debata

Krásnu modelku, ktorá patrila medzi najslávnejšie tváre značky Victoria's Secret, zachytili kamery v pondelok pri ceste do obľúbeného fitness-štúdia. Štyridsaťročná modelka sa starostlivo udržiava vo forme a bolo to jasne vidieť aj na záberoch z ulice. Ambrosio mala na sebe oblečenú len športovú podprsenku a legínsy. Elastický materiál zvýraznil jej štíhle a tvarované krivky.

Už niekoľko mesiacov tvorí Alessandra pár s Richardom Lee, modelom a príležitostným hercom, s ktorým ich vraj zoznámili spoloční známi. Na sociálnych sieťach zverejnila niekoľko záberov, z ktorých je jasné, že to medzi mamou dvoch dcér a sympatickým fešákom naozaj iskrí.

Video
Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

Samozrejme, Lee nechýbal ani na spomenutej dovolenke, ktorú modelka absolvovala v rodnej Brazílii na prelome júla a augusta. Dvojicu zachytili romantické zábery so slnečnými lúčmi, na ktorých si dávajú nežný bozk. „Trošku lásky, trošku slnka,“ napísala kráska k fotografiám.

Podľa zdrojov z jej okolia Lee neočaril len ju samotnú, ale aj obe jej dcéry, ktoré má s podnikateľom Jamiem Mazurom. Nadšení sú vraj aj Ambrosiovej priatelia, ktorí si myslia, že Richard je pre krásku ako stvorený. Ktohovie, možno konečne rodáčke z Erechimu zazvonia budúci rok konečne svadobné zvony.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #cvičenie #Alessandra Ambrosio #Richard Lee

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...