Toto je tajomstvo dokonalého tela? Zvodná Brazílčanka hopsá na piesku pri sieti

Iba nedávno ju zachytili kamery a objektívy pri návšteve obľúbeného fitness-centra, cez víkend brazílska kráska Alessandra Ambrosio predvádzala výsledky tvrdej driny v športových bikinách.

24.08.2021 00:00
Alessandra Ambrosio Foto:
Alessandra Ambrosio na pláži Santa Monica počas plážového volejbalu - ide o archívny záber.
debata

Bývalý anjelik značky Victoria's Secret patrí medzi športové nadšenkyne a zdá sa, že to platí aj pre jej aktuálneho partnera – modela Richarda Leeho. Dvojica sa spoločne vybrala na turnaj v plážovom volejbale, kde sa okrem súťaženia venovali aj jeden druhému. A najmä spoločnej zábave.

Pre paparazzov bol prístup na pláž veľmi jednoduchý a 40-ročná Alessandra nemohla urobiť vôbec nič s tým, že sa nachádzajú len pár metrov od nej a filmujú ju počas volejbalovej hry. Očividne jej to však vlastne ani veľmi neprekážalo. Mama dvoch dcér si asi dobre uvedomuje, že kým sa o nej píše a kým ju fotografujú, udržiava to jej popularitu a tým pádom aj cenu na modelingovom trhu.

Video
Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

Ambrosio patrila medzi krásky, ktoré vôbec najdlhší čas pracovali pre spomenutého výrobcu dámskej spodnej bielizne – spolu s ňou to platilo aj pre Izabel Goulartovú či Adrianu Limu. Dnes však americká značka má celkom inú stratégiu a svojich sexy „anjelikov“ a výročnú módnu šou, ktorá patrila medzi udalosti roka, vystriedali ambasádorky z rôznych oblastí života. Victoria's Secret tak chce utíšiť kritiku, ktorej posledné roky čelila.

Jedným z prvých krokov pred viac ako rokom bolo tiež obsadenie starších modeliek do kampane – pri tej príležitosti sa pod značku VS vrátila aj česká topmodelka Daniela Peštová, ktorá pred štartom pandémie koronavírusu v úvode roka 2020 nafotila kampaň na spodnú bielizeň.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #modelka #Alessandra Ambrosio #plážový volejbal

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...