Kráska Mališová spomínala na ťažké chvíle: Za pár dní som prišla o polovicu vlasov

V rodnom Česku patrí medzi fotografované celebrity a vyhľadávané modelky. Pôvabná Karolína Mališová však už nejaký čas bojuje so zdravotným problémom, o ktorom prehovorila aj v nedávnom rozhovore.

26.08.2021 00:00
628376818 Foto:
Bývalá misska a modelka Karolína Mališová v kombinácii zdobeného korzetu a nohavíc v snehobielej farbe.
debata

Blondínka s titulom Miss sa pre portál iDnes.cz rozhovorila o svojich „trabloch“ s alopéciou – autoimunitným ochorením, pri ktorom môžu napríklad vypadať vlasy. To sa stalo aj kráske, ktorú živí práve jej fyzický vzhľad a priznala sa, že to neniesla jednoducho.

„Nejakým spôsobom ma to pred dvoma rokmi chytilo. Neviem prečo. Asi som dávala telu poriadne zabrať,“ uviedla pre český portál. Dnes už vraj na hlave nemá žiadne vypadané miesta, vlasy jej opäť rastú, hoci za dva roky jej čiastočne vypadali dvakrát. Mališovej slúži ku cti, že sa o tom rozhodla hovoriť a šíriť tak povedomie aj medzi svojimi fanúšičkami a fanúšikmi na Instagrame.

628246839 Čítajte viac Blond hriva a nežná biela = TOP kombinácia! Presvedčí vás Brzobohatá aj Mališová

„Som rada, že som o tom začala, pretože sa o tom takmer nehovorilo. Písali mi dievčatá, že sa za to hanbia, nemôžu vyjsť do spoločnosti a nevedia, ako si vlasy učesať, aby to nebolo vidieť. Som s nimi každý deň v kontakte a som za to nesmierne rada,“ uviedla Karolína Mališová, ktorej vraj pri druhom vypadaní vlasov zmizla takmer polovica pokrývky hlavy.

„Skoro štyri mesiace som čakala na to, než sa vôbec niečo objavilo a mala som neskutočné stavy zúfalstva. Keď to začalo rásť, povedala som si, že tentoraz to zvládnem, dotiahnem do konca a tú chorobu porazím,“ doplnila ešte pre iDnes.cz. Ako poznamenala, v testovacej fáze sú už nejaké lieky. Pri alopécii však nie je celkom jasné, kedy a na ako dlho dochádza k postupu jej prejavov.

Karolína Mališová sa pred pár dňami objavila na párty známej banky v Karlových Varoch a vyzerala veľmi pôvabne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #problém #alopécia #Karolína Mališová

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...