Stačí rozopnúť sako a každému je jasné: Rok po pôrode predvádza špičkovú formu!

Presne rok si nechala americká topmodelka a internetová celebrita Gigi Hadid čas na materské povinnosti a odmietala takmer všetky pracovné príležitosti. Na newyorský týždeň módy sa vrátila pred pár dňami v ukážkovej forme.

14.09.2021 07:30
NYFW Spring/Summer 2021 - Brandon Maxwell Foto: ,
Topmodelka Gigi Hadid na prehliadke Brandona Maxwella v New Yorku.
debata

Dvadsaťšesťročná kráska, ktorej kariéra patrí v rámci modelingu za posledné roky medzi tie najjagavejšie, sa objavila na viacerých módnych prehliadkach. Veľký návrat na móla sa, samozrejme, nezaobišiel bez pozornosti médií aj hostí.

Počas prezentácie novej kolekcie na sezónu jar/Leto 2022 pre Brandona Maxwella nenechala Gigi nikoho v pochybnostiach, že popri starostlivosti o dcérku Khai stíhala aj šport a formovanie svojho pracovného nástroja – teda modelkovskej figúry. Keď sa v závere módnej šou postavila pred objektívy v nohavicovom kostýme s rozopnutým oversized sakom, pod ktorým mala oblečenú len podprsenku, odhalila aj vyformované bruško a štíhly driek.

zväčšiť Topmodelka Gigi Hadid na prehliadke Brandona... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Topmodelka Gigi Hadid na prehliadke Brandona Maxwella v New Yorku. Topmodelka Gigi Hadid na prehliadke Brandona Maxwella v New Yorku.

Na Hadidovej je zároveň sympatické, že sa narozdiel od iných známych osobností nehnala okamžite po pôrode radikálne zhadzovať potehotenské kilogramy. A tiež, že sa venovala v prvom rade svojej dcérke. „Gigi je veľmi šťastná, že sa rozhodla sústrediť na Khai a na obdobie materstva počas jej prvého roku. Nič jej neutečie. V modelingu má skvelú pozíciu a stále bude vítaná. Bolo to vidieť aj v New Yorku, kde sa o ňu dizajnéri trhajú,“ citoval nemenovaný zdroj portál People.com.

Hadidovú mohli videť diváci aj na prehliadkach Toma Forda či značky Moschino, alebo značky Altuzarra či u dizajnéra Michaela Korsa.

Poľská topmodelka Anja Rubik na prehliadke Tom...
Topmodelka Gigi Hadid.
+6Modelka na prehliadke Toma Forda v New YOrku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #forma #týždeň módy #Gigi Hadid

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Vyberajte vhodný typ hydratácie práve pre svoju pokožku.
Šetrite, avšak si dávajte pozor na čom šetríte....