Nohy aj ukážkový dekolt, sláva Sklenaříkovej neskončila pri nich. Kráska oslavuje 50

Adriana Sklenaříková, ktorá 17. septembra oslávi päťdesiatku, patrí k najznámejším Slovenkám vo svete modelingu. Slávna blondínka oslavuje životné jubileum.

17.09.2021 00:00
karembeu2000 Foto:
Slovenská modelka Adriana Ohanian Sklenaříková (kedysi Karembeu) na zábere z roku 2000.
debata (3)

Celosvetovú slávu jej priniesla najmä kampaň na podprsenky Wonderbra. V roku 1998 ju Guinnessova kniha rekordov označila ako modelku s najdlhšími nohami na svete. V prostredí plnom pozlátka sa potom vynímal aj jej dlhoročný vzťah s niekdajším francúzskym futbalovým reprezentantom Christianom Karembeum.

Rodáčka zo stredoslovenského Brezna z česko-slovenskej rodiny sa po maturite najprv vydala po stopách mamy a začala v Prahe študovať medicínu. V treťom ročníku ale dlhonohú blondínu zlákala ponuka parížskej modelingovej agentúry. „Pritom tie najhoršie skúšky na medicíne – anatómiu a histológiu – už mala za sebou,“ spomínala modelkina matka.

Slovenská modelka Adriana Ohanian Sklenaříková...
Slovenská modelka Adriana Ohanian Sklenaříková...
+18Adrianu Sklenaříkovú preslávilo aj účinkovanie...

S francúzskym futbalistom Karembeu, ktorého priezvisko po svadbe pridala k svojmu, sa spoznali v polovici 90. rokov a vzali sa v roku 1998. Na jar 2011 ale pár, ktorý sa kvôli manželovmu prestupovaniu v európskych kluboch a Adrianinmu cestovaniu za prácou nikdy poriadne neusadil, oznámil rozchod.

V júni 2014 sa pôvabná Slovenka, ktorá si zahrala aj v niekoľkých filmoch (medzi inými napríklad jeden z populárnej série Asterix a Obelix), druhýkrát vydala. Jej manželom sa stal podnikateľ André (Aram) Ohanian, ktorému porodila vo veku 46 rokov dcérku.

Adriana Sklenaříková-Karembeu Čítajte viac Z bábätka je malá slečna! Zo Sklenaříkovej Ninky je už rozkošná copaňa

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #modeling #rekord #Adriana Sklenaříková #Wonderbra #jubileá hviezd #Adriana Karembeu

+ Nebuďte negatívny, práve naopak, konečne máte dôvod na úsmev.
Úspech príde vtedy keď sa budete snažiť a...

+ Výsledky neoklamete, preto buďte radšej úprimný hneď od začiatku.
Nebojte sa neustále, kazí vám to vykonávať...