Bola som brutálne znetvorená! Linda Evangelista vyšla s pravdou von, jej krásu aj život zničil neúspešný zákrok

Linda Evangelista, slávna supermodelka 90-tych rokov, pred piatimi rokmi podstúpila zákrok, ktorý natrvalo zmenil jej život k horšiemu. Teraz o ňom informuje.

24.09.2021 00:00
linda evangelista Foto:
Linda Evangelista na archívnej fotografii.
debata (3)

Linda Evangelista sa na rozdiel od svojich slávnych kolegýň z modelingovej brandže stiahla. Roky sa drží v ústraní a zachytiť niekdajšiu hviezdu 90-tych rokov sa nedarí ani paparazzi fotografom. Na Instagrame, kde má Evangelista takmer milión fanúšikov, teraz vysvetlila, prečo sa na verejnosti neukazuje a na rozdiel od svojich slávnych kolegýň už ani nepracuje.

V 90. rokoch bola pritom Linda Evangelista považovaná za jednu z najkrajších žien sveta. Spolu s Claudiou Schiffer, Naomi Campbell a Cindy Crawford patrila k tým modelkám, ktoré sa pýšili prívlastkom „super“.

56-ročná niekdajšia hviezda na Instagrame vysvetlila, že sa stala obeťou neúspešnej skrášľovacej chirurgie. V dlhom príspevku napísala, že zostala brutálne znetvorená po podstúpení skrášľovacej procedúry s názvom „CoolSculpting“. Ide o proces, pri ktorom sa tukové bunky v tele ničia chladom. V prípade Evangelisty však táto metóda neviedla k rozpadu, ale naopak, k nárastu tukových buniek. Ako píše, zostala "natrvalo zdeformovaná“ a ani dve bolestivé korekcie na tom nič nezmenili.

V príspevku tiež vysvetľuje, čo sa s ňou presne pred zhruba piatimi rokmi stalo – trpí fenoménom nazývaným „paradoxical adipose hyperplasia“ (PAH), čo je následok, ktorý sa môže v zriedkavých prípadoch vyskytnúť po podstúpení zákroku „CoolSculpting“. Ako uvádza modelka, tohto rizika si nebola pred zákrokom vedomá.

Claudia Schiffer Čítajte viac Claudia Schiffer má 50! Odvážne zábery? Tých sa blond bohyňa nebála

Linda Evangelista opisuje svoj súčasný stav neutešene – diagnóza „PAH“ ju nielenže pripravila o jej radosť z života, ale točí sa kvôli nej v cykle depresií, hlbokého smútku a nenávisti k sebe samej. So svojim príbehom vyšla na verejnosť, pretože sa chce zbaviť svojej hanby.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Linda Evangelista

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...