Krásna Kuchařová vyhrala pred 15 rokmi Miss World: Česká kráska má aj slovenskú krv

Pred pätnástimi rokmi, 30. septembra 2006, sa mohli českí fanúšikovia súťaží Miss prvýkrát radovať z celosvetového úspechu českého dievčaťa. Vzhľadom na jej čiastočne slovenský pôvod však mali dôvod na radosť aj Slováci.

30.09.2021 00:00
634291823 Foto:
Taťána Gregor Brzobohatá na zábere zo septembra 2021.
debata

V poľskej Varšave bola v súťaži krásy Miss World vyhlásená víťazkou vtedy osemnásťročná Taťána Kuchařová. Pôvabná blondínka z Opočna na Rychnovsku (narodená v Trnave) porazila 104 dievčat z celého sveta.

Česká modelka a bývalá Miss World Taťána...
Modelka a bývalá Miss World Taťána Kuchařová...
+9Taťána Gregor Brzobohatá na zábere zo septembra...

Po víťazstve v Miss World sa Kuchařová naplno vrhla do sveta modelingu, natočila množstvo reklám a klipov a absolvovala tiež herecké kurzy. Objavila sa v mnohých rôznych šou, vo filme aj v televíznom seriáli. V roku 2013 skončila na druhom mieste v súťaži StarDance.

Modelka a ambasádorka súťaže Elite Model Look... Foto: ELITE MODEL MANAGMENT
Taťána Kuchařová Modelka a ambasádorka súťaže Elite Model Look 2013 Taťána Kuchařová.

Kuchařová nebola v súťažiach krásy nováčikom – už ako desaťročná vyhrala Miss mlieko. Potom začala pokukovať po modelingu a od štrnástich rokov sa mu venovala naplno. Sama sa prihlásila do súťaže Miss ČR, ktorú v roku 2006 vyhrala. Ešte pred tým získala napríklad titul Miss Sahara v Tunisku. Počas úspešnej medzinárodnej modelingovej kariéry spolupracovala alebo sa stala tvárou mnohých známych značiek v Česku i v zahraničí.

zväčšiť Modelka a bývalá Miss World Taťána Kuchařová... Foto: archív Taťány Kuchařovej
Taťána Kuchařová Modelka a bývalá Miss World Taťána Kuchařová pózovala aj pre vlastný kalendár.

V roku 2008 Kuchařová založila Nadáciu Taťány Kuchařovej – Krása pomoci (Beauty of Help org.), ktorá pomáha seniorom. V roku 2015 mala možnosť osobne prezentovať činnosť svojej nadácie na pôde OSN v New Yorku a v roku 2017 bola členom českej delegácie na Fóre o trvalo udržateľnom rozvoji, ktoré sa konalo pod záštitou Hospodárskej a sociálnej rady OSN (ECOSOC).

V júni 2016 sa Kuchařová vydala za hudobníka Ondřeja Brzobohatého Gregora, syna populárneho herca Radoslava Brzobohatého, a teraz sa volá Taťána Gregor Kuchařová. V minulosti bol jej partnerom pražský politik Milan Richter či model Lane Karlsson.

debata chyba
Viac na túto tému: #pomoc #krása #víťazstvo #charita #Miss World #Taťána Kuchařová #Taťána Gregor Brzobohatá

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...