Čas na seba? Pri troch deťoch nemožné, vyhlásila Kurková. Očariť však vie stále

Už pred pár týždňami počas krátkej návštevy rodného Česka ohúrila topmodelka Karolína Kurková ukážkovou figúrou. V máji pritom rodila svoje tretie dieťa. Materské povinnosti musí striedať s tými pracovnými. Naposledy na Night of Stars Gala v New Yorku.

20.10.2021 00:00
2021 FGI "Night of Stars" Gala Foto: ,
Česká topmodelka Karolína Kurková prišla v kreácii Tommy Hilfiger.
debata

Slávna blondínka, ktorá patrí medzi najznámejšie české modelky, sa objavila po boku dizajnéra Tommyho Hilfigera a zároveň pred fotogrami predviedla kreáciu z jeho dielne – semitransparentný nohavicový overal v čiernej farbe so zlatými vzorovanými detailmi.

Aj tentoraz Kurková vyzerala výborne. Luxusný kúsok doplnil tiež profesionálny mejkap a líčenie. Sama však pred časom priznala, že pri starostlivosti o tri deti niekedy nemá čas na to, aby sa zverila do rúk vizážistom. Jednoducho si urobí účes či líčenie doma sama a za „päť minút“. Tak napríklad prebiehalo aj ich prvé rodinné fotenie v trojici – s partnerom Archiem Drurym a všetkými troma deťmi – synmi Tobinom a Noahom a najmladšou dcérkou Lunou Grace.

Modelka a herečka Dree Hemingway.
Celebrita Nicky Hilton-Rothschild (vľavo) a jej...
+3Modelka a influencerka Jasmine Sanders.

Ešte v lete pre československý magazín Vogue Kurková tiež priznala, že pre seba nemá žiaden čas. „Keď sa nevenujem deťom, musím sa sústrediť na prácu a všetky projekty, čo mám. Niekedy je to ťažké, ale snažím sa,“ vyhlásila rodáčka z českého Děčína.

Zaujímavosťou pritom je, že popri viacerých odevných či kozmetických projektoch, ktorým sa venuje, sa nedávno spojila aj so slovenskou značkou a známou klinikou krásy, ktorej šéfuje podnikateľka Natália Selveková.

Podnikateľka a majiteľka kliniky krásy Natália... Foto: ENVY
JDS0305 Podnikateľka a majiteľka kliniky krásy Natália Selveková (vpravo) s českou topmodelkou Karolínou Kurkovou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #voľný čas #Night of stars #povinnosť #Karolína Kurková

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...