Čaputová ako vzácny hosť na prehliadke Hanečku! Medzi modelkami debutovala jej dcéra

Vzácneho hosťa privítal v nedeľu večer na svojej prehliadke slovenský dizajnér Boris Hanečka, ktorý predstavil novú kolekciu v závere trojdňového maratónu módnej akcie Fashion LIVE!. Pozrieť si jeho tvorbu prišla prezidentka Zuzana Čaputová.

18.10.2021 08:11 , aktualizované: 16:11
BORIS HANECKA EMMA Foto:
Emma Čaputová, modelka, ktorá je dcérou prezidentky Zuzany Čaputovej po prehliadke Borisa Hanečku (s dizajnérom osobne).

Hlava štátu, ktorú Hanečka oblieka už viac ako dva roky na štátnické udalosti a zhotovil jej aj model na prezidentskú inauguráciu, mala v nedeľu večer však hneď dva dôvody, prečo sa usadila do hľadiska. Okrem podpory svojho dvorného dizajnéra to bol aj dôvod rodinný. Na móle sa totiž predviedla jej dcéra Emma.

Modelka Ema Čaputová (v čiernej kreácii) na...
Modelka Ema Čaputová (v čiernej kreácii) na...
+2Modelka Ema Čaputová (v čiernej kreácii) na...
Moderátorka Veronika Cifrová Ostrihoňová v...
Influencerka Karolína Chomisteková.
+19Moderátorka Barbara Jagušák Heribanová.

Sedemnásťročná blondínka podpísala už pred pár týždňami zmluvu s modelingovou agentúrou Exit Model Managment a počas módnej akcie v bratislavskom obchodnom centre sa zúčastnila na viacerých odevných prezentáciách. Predvádzala napríklad svadobné šaty Veroniky Kostkovej či kolekciu Lenky Sršňovej. V Hanečkovej novej kolekcii Narcissus prehliadku uzatvárala záverečným modelom.

VIDEO: Prehliadka Borisa Hanečku na Fashion LIVE! 2021
Video

„Dcéru Zuzany Čaputovej som si vybral, lebo ma na prvý pohľad upútala, ale v tom momente som nevedel, že to je dcéra. Krásne chodí a myslím si, že pre modeling má veľký potenciál, veľký,“ konštatoval pre Pravdu návrhár Hanečka.

zväčšiť Slovenská prezidentka Zuzana Čaputová sa prišli... Foto: archív Fashion LIVE!
JZEM5343 Slovenská prezidentka Zuzana Čaputová sa prišli pozrieť na tvorbu Borisa Hanečku aj na dcéru Emmu, ktorá pre neho predvádzala.

„Ako posledná kráčala aj preto, lebo sa mi to hodilo do konceptu. Predposledná modelka bola prísna ako figurína v našich ateliéroch a Emka zase mala krátke vlasy, ktoré mi pomohli odľahčiť princeznovskú siluetu,“ vysvetlil Hanečka.

Prítomnosť prezidentky na prehliadke bola pre neho poctou. „Je to významná osoba, ktorá si našla čas – špeciálne v dnešnej dobe a to ma naozaj teší,“ skonštatoval dizajnér.

VIDEO: Zuzana Čaputová prichádza na prehliadku
Video
Zdroj: Robert Hüttner / Pravda

Fotografie z prehliadky Borisa Hanečku prinesieme v priebehu dňa, exkluzívne videá z nedeľňajšieho programu si však môžete pozrieť už v týchto chvíľach. Nižšie si môžete prezrieť galérie z akcie Fashion LIVE! z prvých dvoch dní podujatia.

Modelky a manekýni na prehliadke kolekcie...
Modelky a manekýni na prehliadke kolekcie...
+14Modelky a manekýni na prehliadke kolekcie...
Prehliadka slovenskej dizajnérky Silvie Zrebnej...
Prehliadka slovenskej dizajnérky Silvie Zrebnej...
+12Prehliadka slovenskej dizajnérky Silvie Zrebnej...

© Autorské práva vyhradené

chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #modelka #Boris Hanečka #Zuzana Čaputová #Emma Čaputová

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...