Úplne nahá, obložená kabelkami za tisícky eur! A výsledok? Qualleyovú čakala aj kritika

Už nejaký čas je oficiálnou ambasádorkou jednej z najslávnejších značiek sveta. Najnovší príspevok herečky Margaret Qualleyovej, vytvorený pravdepodobne v rámci reklamnej spolupráce, však prekvapuje z viacerých uhlov pohľadu.

29.10.2021 00:00
debata (2)
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Margaret Qualley (@margaretqualley)

Pôvabná herečka a dcéra známej hviezdy Andie Macdowellovej zverejnila na svojom profile na Instagrame fotografiu z pláže. Stojí na nej ovešaná kabelkami slávnej francúzskej značky s typickým zapínaním v tvare k sebe chrbtom obrátených písmen C. Celkom nahá. Intímne partie sú, samozrejme, prekryté. Inak by sociálna sieť záber ani nepustila.

Fotografia má namiesto jasných a ostrých farieb, aké sa zvyčajne pri reklamných produktoch používajú, belasý nádych. Vyzerá akoby Qualleyovú odfotil narýchlo len niekto z jej kamarátov. Nehovoriac o tom, že využívanie nahoty v reklamách Chanel doposiaľ nebolo bežné.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa CHANEL (@chanelofficial)

Tmavovláska sa dočkala pochvaly od svojej kamarátky a ambasádorskej kolegyne Lily-Rose Deppovej, príspevky od sledovateľov sa však už výraznejšie odlišujú. Niektorým sa fotografia páči, iní však poukazujú na to, aká nezmyselná je na tejto fotografii nahota hlavnej protagonistky. Alebo ako lacno pôsobia kabelky, ktorých cena štartuje momentálne okolo troch tisícok eur za kus.

Na oficiálnej stránke francúzskej módnej značky záber nenájdete. Každopádne, Margaret Qualley sa naposledy objavila ako modelka na prehliadke kolekcie haute couture slávneho ateliéru v modeli pre nevestu a značku reprezentovala aj na nedávnom slávnostnom večere MET Gala v newyorskom Metropolitnom mú­zeu.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #nahá #Chanel #ambasádorka #Margaret Qualley

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...