Móda z východného Slovenska dobýja Bratislavu: Prilákala Rezešovú aj Chomistekovú

Päť rokov existuje značka východoslovenskej dizajnérky Jany Kurilakovej, ktorá počas uplynulého týždňa zavítala aj do Bratislavy. Na módnu prehliadku aktuálnej kolekcie prilákala mnohé známe tváre.

16.11.2021 00:00
Jana Kurilakova a Karolina Chomistekova Foto:
Na prehliadku sa prišla pozrieť aj Karolína Chomisteková (vpravo). Na snímke s dizajnérkou Janou Kuriľákovou.
debata (1)

V zozname hostí sa objavila bývalá Miss Slovensko a ex-riaditeľka tejto súťaže Karolína Chomisteková, Barbora Franeková, ale aj rodáčky z východného Slovenka Eva Rezešová a Natália Selveková, ktoré prišli podporiť svoju kamarátku a podnikateľskú kolegyňu. Do Bratislavy zavítali aj členovia formácie Peter Bič Project a, samozrejme, nechýbal ani moderátor Jozef „Dodo“ Kurilak s bratom Stanislavom, ktorý je manželom dizajnérky Jany.

Medzi hosťami nechýbala ani Barbora Franeková.
Eva Rezešová prišla podporiť kamarátku z...
+13Na prehliadku sa prišla pozrieť aj Karolína...

Jana Kurilaková so svojou tvorbou získala za posledné roky priazeň zákazníkov, pričom do portfólia značky okrem odevov pre dámy aj pánov pridala pred časom aj bytové doplnky. Pri samotnej móde poteší najmä fakt, že myslí na udržateľnosť používaním recyklovaných a recyklovateľných materiálov nakupovaných či potlačených na Slovensku.

Jednotlivé kúsky vznikajú ručne a šitím na objednávku v snahe zabrániť prebytočným skladovým zásobám. Za manažment značky, vytvorenie pracovných miest a podporu lokálneho módneho biznisu získala východniarka v roku 2020 ocenenie EY začínajúca podnikateľka roka.

zväčšiť Modelky na prehliadke KURA Collection od... Foto: KURA Collection
kura6 Modelky na prehliadke KURA Collection od dizajnérky Jany Kurilakovej.

Prehliadka kolekcie na aktuálnu sezónu sa niesla v znamení množstva čiernej farby preloženej bielou a off-white bielou, no tentoraz mnohí hostia pravdepodobne zostali prekvapení, keď sa modelky objavili aj v pestrejších modeloch, farebných syntetických kožuchoch či elastických kúskoch s potlačou značky KURA Collection. Záver prehliadky potom patril spojeniu loga s florálnym motívom ruží, pričom modelky boli do tohto vzoru oblečené od hlavy po päty.

zväčšiť Miss Slovensko 2020 Leona Novoberdaliu a jej... Foto: archív KURA Collection
Leona Novoberdaliu Miss SK 20 a Sophia Hrivnakova Miss SK 21 Miss Slovensko 2020 Leona Novoberdaliu a jej nástupkyňa Sophia Hrivnáková, Miss Slovensko 2021 sa objavili medzi modelkami.

Kurilakovej kolekciu, z ktorej niekoľko kúskov už predviedla ona sama počas viacerých spoločenských podujatí, predvádzali modelky aj krásky zo súťaže Miss Slovensko. Pred objektívmi sa tak viackrát objavila minuloročná víťazka Leona Novoberdaliu, ale aj tohtoročná Miss Slovensko Sophia Hrivnáková.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #kúra #kolekcia #celebrity #Východné Slovensko

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....