Krásky z celého sveta šli na Miss Universe do plaviek: Češka Kokešová je fakt sexy!

Súťažiace z ôsmich desiatok krajín z celého sveta sa už niekoľko týždňov pripravovali na súťaž Miss Universe, ktorá sa tento rok koná v Izraeli. Veľkolepé finále je plánované na nedeľu večer, pričom mu predchádzala aj obľúbená promenáda v plavkách.

12.12.2021 09:00
Israel Miss Universe National Costume 2021 Foto: ,
Česká Miss Karolína Kokešová predviedla poriadne zvodnú nálož kriviek.
debata (3)

Finalistky z jednotlivých krajín sa stretli na veľkolepom pódiu, kde sa postavia aj v nedeľu večer počas absolútneho finále, počas dvoch prehliadok. V rámci prvej to boli národné kostýmy a večerné modely, nasledovala aj šou v plavkách. Tá ponúkla pohľad na príťažlivé krivky, ale aj typovo veľmi rôznorodé súťažiace, drobné, vysoké, plnšie či veľmi štíhle. Samozrejme, nechýbali ani plastické úpravy, napríklad upravené poprsie, ktoré sa dalo odčítať na prvý pohľad.

Miss Chorvátsko Ora Ivanisevic.
Česká Miss Karolína Kokešová predviedla...
+12Miss Honduras Rose Meléndez.

Medzi finalistkami, ktoré sa predvádzali v bikinách, rozhodne zaujala česká súťažiaca Karolína Kokešová. V dvojdielnych čiernych bikinách predviedla ukážkové krivky. Štíhlu udržiavanú formu prezentovala napríklad Miss Čile alebo víťazka zo susedného Maďarska, ženskejšie pôsobila zase víťazka Miss USA Elle Smith.

Slovensko na svetovej súťaži v izraelskom Eilate reprezentuje Veronika Ščepánková, ktorú objektívy svetových agentúr zachytili v trblietavých večerných šatách zdobených perím.

zväčšiť Slovensko na Miss Universe reprezentuje... Foto: SITA/AP, Ariel Schalit
Israel Miss Universe National Costume 2021 Slovensko na Miss Universe reprezentuje Veronika Ščepánková (na zábere druhá zľava).

V tejto chvíli by už finalistky mali mať za sebou aj osobné pohovory s porotou, v ktorej sedí napríklad topmodelka Adriana Lima či francúzska kráľovná krásy Iris Mittenaere. Korunku svojej nástupkyni odovzdá Mexičanka Andrea Meza. Slávnostný večer bude moderovať americký moderátor Steve Harvey, ktorého dcéra Lori Harvey sa tiež objavila v rozhodovacej porote. Americkí diváci na obrazovkách televízie FOX, ktorá bude šou vysielať, sa programu dočkajú až o deň neskôr.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Izrael #plavky #Miss Universe #promenáda #sexy

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...