Najkrajšia žena sveta je z Indie! Korunku Miss Universe získala v Izraeli táto dáma

Svet pozná novú najkrajšiu ženu. Držiteľkou titulu Miss Universe sa v izraelskom Eilate stala v nedeľu večer 21-ročná kráska z Indie Harnaaz Sandhu.

13.12.2021 06:17
Israel Miss Universe 2021 Foto: ,
Miss India Harnaaz Sandhu sa stala víťazkou súťaže Miss Universe 2021.
debata (47)

Korunku novej „miss univerza“ odovzdala jej predchodkyňa – Mexičanka Andrea Meza. Podľa zdrojov zo zákulisia však bolo rozhodovanie o víťazke veľmi tesné, pričom do prvej trojky sa tiež prebojovali víťazky národných kôl z Paraguaja a Juhoafrickej republiky. Kráska Laela Mswane reprezentujúca Juhoafrickú republiku skončila napokon na treťom mieste a Nadia Ferreira z Paraguaja bola druhá.

Miss India Harnaaz Sandhu sa stala víťazkou...
Miss India Harnaaz Sandhu sa stala víťazkou...
+13Miss India Harnaaz Sandhu počas promenády v...
Miss Chorvátsko Ora Ivanisevic.
Česká Miss Karolína Kokešová predviedla...
+12Miss Honduras Rose Meléndez.

Harnaaz Sandhu sa stala v poradí treťou ženou z Indie, ktorá sa môže pýšiť titulom Miss Universe. Počas večera sa predviedla v honosnej trblietavej večernej róbe a nechýbala ani promenáda v plavkách. Sandhu pred porotu aj kamery a fotografov predstúpila v jednodielnych červených plavkách. Porotu, v ktorej sedela napríklad topmodelka Adriana Lima či bývalá Miss Francúzsko Iris Mittenaere, však očarila najmä svojím vystupovaním a pohotovosťou pri osobných pohovoroch.

Israel Miss Universe National Costume 2021 Čítajte viac Krásky z celého sveta šli na Miss Universe do plaviek: Češka Kokešová je fakt sexy!

Ako upozornil portál Inquirer, pre novú Miss Universe je veľmi dôležitá príroda a ekologické témy. „Láme mi srdce, keď vidím, akým problémom čelí príroda okolo nás v dôsledku nezodpovedného konania,“ citoval Sandhu portál. „Myslím si, že by sme konečne mali začať konať a menej len rozprávať, pretože každý čin môže prírode buď pomôcť, alebo ju zničiť,“ dodala nová Miss Universe počas osobných pohovorov.

zväčšiť Trio, ktoré bojovalo o priečku najvyššiu -... Foto: SITA/AP, Ariel Schalit
Israel Miss Universe 2021 Trio, ktoré bojovalo o priečku najvyššiu - zľava: Miss Juhoafrická republika Lalela Mswane, Miss India Harnaaz Sandhu a Miss Paraguay Nadia Ferreira.

Na svetovom finále Miss Universe, ktoré sa konalo v Izraeli, sa zúčastnili kandidátky z osemdesiatich krajín celého sveta, pričom nechýbali ani zástupkyne Slovenska a Česka. Našu krajinu reprezentovala Veronika Ščepánková, českých susedov Karolína Kokešová. Druhá menovaná zaujala najmä počas promenády v plavkách.

Ako o horúcich favoritkách na víťazstve sa špekulovalo aj v prípade americkej víťazky Elle Smithovej či tradične v prípade krások z juhoamerického kontinentu – Brazílie, Čile či Kolumbie. Do prvej päťky postúpili okrem spomenutej „TOP 3“ aj víťazka z Filipín a víťazka zo spomenutého Čile.

Krásky sa počas víkendu zúčastnili aj na promenáde v plavkách. Aké krivky predviedla TOP 5 dievčat? Pozrite sa na druhej strane.

© Autorské práva vyhradené

47 debata chyba
Viac na túto tému: #Izrael #finále #India #Miss Universe #ekológia #Juhoafrická republika #promenáda

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...