Krásna dvojica pózuje pre Rusko! Heidi Klum so 17-ročnou dcérou Leni

Takto pred rokom si slávna modelka Heidi Klum (48) zapózovala so svojou dcérou Leni (17) na obálke nemeckej mutácie magazínu Vogue.

23.12.2021 13:00
debata (1)

Slávna dvojica sa tesne pred Vianocami postavila pred objektív fotografa spoločne opäť – zdobia titulku ruskej mutácie magazínu Elle.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Heidi Klum (@heidiklum)

Duo mama-dcéra vyzerá, tak ako na titulke Vogue, veľmi podobne. Obe majú na čiernobielych fotografiách teplé kabáty a rovnako upravené aj vlasy. Na titulke priamo do objektívu hľadí mladá Leni, zatiaľ, čo Heidi vidieť iba zozadu. Slávna 40-nička však na svojom Instagrame ponúkla aj ďalšiu zo série fotografií, kde už spredu pózujú obe. Predsa len, na oboch záberoch je hlavnou hviezdou práve pekná tínedžerka.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Heidi Klum (@heidiklum)

17-ročná dcéra stála po maminom boku aj počas nedávnej série šou Germany's Next Topmodel, kvôli ktorej celá rodina prežila niekoľko mesiacov v Nemecku, kam sa presunuli z Los Angeles. Následne sa však už Leni stihla ukázať aj na spoločenskej akcii po boku svojho otca, speváka Seala, ktorá sa konala práve v Los Angeles.

seal Čítajte viac Po ostrých slovách Seala sa na tému ich manželstva rozhovorila aj Heidi Klum

Seal, ktorý si Leni adoptoval počas jeho manželstva s Heidi Klumovou, keďže jej biologickým otcom je niekdajší manažér F1, Flavio Briatore, sa pred pár mesiacmi o modelingovej kariére dcéry nevyjadril práve najlepšie. Zdá sa však, že Leni si ide v tomto smere svojou vlastnou vestou, má totiž vzor vo svojej mame.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Heidi Klum #Leni Klum

+ Robte niečo, preto aby sa vám aj naďalej žilo tak dobre ako doteraz.
Neodkladajte v práci niečo, čo môžete...

+ Zabudnite na stres a strach, pokúste sa to prekonať.
Budete robiť podvody, nečudujte sa keď to niekto urobí...