To je rozkošný záber! Kurková znovu v bikinách a v náručí... tento malý poklad!

Už niekoľko mesiacov sa teší z tretieho dieťatka. Česká topmodelka Karolína Kurková s dcérkou Lunou Grace vítali nový rok s úsmevom. Mama aj v dvojdielnych plavkách.

04.01.2022 00:00
debata (2)
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Karolina Kurkova (@karolinakurkova)

Kurková, ktorú preslávila kedysi spolupráca so značkou Victoria's Secret a ktorá je pravdepodobne najúspešnejšou českou modelkou v histórii krajiny, sa so svojimi fanúšikmi podelila o zábery z jej posledných dní roka 2021. Strávila ich v slnečnom Miami spoločne s celou rodinou. Miesto na záberoch na sociálnu sieť však „dostala“ len rozkošná Luna Grace.

Od jej príchodu na svet uplynulo osem mesiacov a za tento relatívne krátky čas sa blondínka Kurková opäť vrátila do ukážkovej formy.

World Premiere of "Don't Look Up" Čítajte viac Tehotné a krásne! Nízlová, oscarová nešika, Gadot aj Meghan - tu sú najkrajšie tehuľky roka 2021

Tridsaťsedemročná mama troch detí sa však nedávno vyznala, že s pôrodmi už asi skončila. Tri ratolesti jej vraj ku šťastiu stačia. Okrem Luny Grace je modelka aj mamou synov Tobina a Noaha. Otcom všetkých troch detí je modelkin manžel Archie Drury.

Plavovláska sa počas minulého roka stihla objaviť po dlhšej pauze aj v Prahe. Do rodnej krajiny nemohla pricestovať viac ako rok pre pandémiu covidu, napokon sa jej to však podarilo v septembri minulého roka. Pri tej príležitosti s ňou tiež nafotili niekoľko editoriálov a kráska sa stala aj ambasádorkou slovenskej kliniky krásy, ktorá rozšírila svoje pôsobenie do Česka.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Karolina Kurkova (@karolinakurkova)

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #dcéra #Instagram #modelka #Karolína Kurková

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...