Sivé vlasy? V žiadnom prípade, hovorí Cher! A odhalila aj tajomstvo večnej mladosti

Mnoho lifestylových a ženských magazínov charakterizovali rok 2021 ako rok návratu sivých vlasov v ženských hrivách. Isté však je, že speváčka a hudobná ikona Cher nie je fanúšička tohto trendu. Ani náhodou!

07.01.2022 00:00
cher2018 Foto:
Speváčka Cher na zábere z roku 2018 počas premiéry muzikálu Mamma Mia! 2.
debata

„Zošedivieť je okej pre iné ženy. Ale ja to nikdy neurobím,“ citoval hviezdu magazín People.

Sedemdesiatpäťročná umelkyňa privítala nový rok veľkolepou kampaňou pre kozmetickú značku MAC, v rámci ktorej sa pred objektívom aj kamerami spojila s raperkou Saweetie. Značka si dvojicu vybrala do kampane Challenge Accepted, pričom v nej zaspomínala na najslávnejšie momenty Cher a tiež hviezdu upravila podľa disko looku, ktorým sa tak preslávila v 70-tych a 80-tych rokoch.

„Milujem trvať večne,“ znie z úst hudobnej ikony v závere spotu, v ktorom je výrazne nalíčená a propaguje dlhotrvácny rúž, ale tak trošku aj svoju večnú „krásu“ a štýl. Na otázku magazínu, ako to je s jej receptom na večnú mladosť, má pritom speváčka pohotovú odpoveď.

„Žiť si život podľa vlastných pravidiel je kľúč a keď všetko ostatné zlyhá, vždy je tu ešte ten rúž a veľké mihalnice,“ uviedla diva. „A viete čo ešte? Nikdy neprestaňte byť dievčatami. Ak nikdy neprestanete byť dievčatami, nikdy nezostarnete,“ doplnila diva, ktorá okrem reklamy na kozmetickú značku stihla pred záverom roka 2021 urobiť aj ďalšiu reklamnú spoluprácu. Stala sa ambasádorkou dnes už kultovej obuvi UGG.

Videá z oboch kampaní si môžete pozrieť nižšie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #reklama #sivé vlasy #Cher #Mac

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...

+ Vyvážená strava a pohyb sú základmi vášho dobrého zdravia.
Ukážte čo dokážete, neskrývajte si nápady len pre...