Ďalší (k)rok bližšie k 50-ke, ale Klumovú to nezastaví! Naostro sa predvádza v týchto sexi šatách

Televízna porotkyňa, moderátorka a bývalá topmodelka Heidi Klum sa nikdy neostýchala predvádzať svoje sexy telo. A nič na tom nezmení ani rok 2022, v ktorom oslávi svoje 49. narodeniny. Začala hneď zostra...

12.01.2022 00:00
debata (1)
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Heidi Klum (@heidiklum)

Nemecká rodáčka a mama štyroch detí zverejnila na svojom Instagrame záber v jasnožltých šatách od dizajnéra Petra Dundasa, ktoré poriadne provokatívne odhalili jej nahú kožu. Pod tenučkými šnúrkami po celom boku sa ukazovala len nahá koža a Klumovej udržiavaná vyšportovaná figúra.

„Toto sú moje nové obľúbené šaty,“ komentovala stručne pod videom usmiata plavovláska, ktorá svojim fanúšikom naservírovala aj výdatnú „promenádu“ pred kamerou svojho smartfónu. Hviezdna Európanka má síce od istého času zastavené pridávanie príspevkov od sledujúcich, napriek tomu je však jasné, že mnohí fanúšikovia Klumovej museli byť nadšení.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Heidi Klum (@heidiklum)

Heidi Klum je pritom aj pred blížiacou sa päťdesiatkou nezastaviteľná. Okrem príležitostí v Amerike stále pracuje aj na svojej vlastnej televíznej šou Nemecko hľadá topmodelku. V týchto dňoch nakrúca kráska v poradí už 17. sériu programu, ktorý roky vysiela televízia PRO7 a ktorý patrí medzi najsledovanejšie na televíznom trhu v nemecky hovoriacich krajinách.

klum-koláž Čítajte viac Krásna dvojica pózuje pre Rusko! Heidi Klum so 17-ročnou dcérou Leni

V šľapajach slávnej mamy kráča už nejaký ten mesiac aj jej najstaršia dcéra Leni, ktorá netají svoje ambície modelky. Rodinné duo si naposledy dokonca zapózovalo spoločne na titulnej strane magazínu ELLE Rusko. Ešte predtým sa objavili spoločne tiež na obálke nemeckej mutácie magazínu Vogue.

Nemecká modelka Heidi Klum na zábere z roku 2016.
Nemecká modelka Heidi Klum na zábere z roku 2012.
+4Nemecká modelka Heidi Klum na zábere z roku 2017.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #Instagram #Heidi Klum #erotika #Dundas

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...