Má nohy za milión(y): Heidi Klum však hovorí jasne, poistiť by si dala aj... výstrih!

Dnes už síce po móle prechádza len príležitostne, ale v časoch najväčšej slávy patrila medzi najlepšie platené modelky planéty. A pravdepodobne aj najcennejšie. Nedávno totiž Heidi Klum odtajnila sumu, na ktorú poistili jej dlhé nohy.

20.01.2022 00:00
648043860 Foto:
Topmodelka Heidi Klum na zábere z návštevy reštaurácie Craig's v Západnom Hollywoode.
debata

Štyridsaťosemročná Nemka tak urobila počas návštevy talk-šou Ellen DeGeneresovej, kde moderátorke počas hrania hry prezradila niekoľko zaujímavostí. Napríklad aj to, ako to bolo s poistením jej nôh na dva milióny dolárov.

„Mimochodom, nebola som to ja, kto ich poistil, bol to klient,“ uviedla na margo svojich štíhlych nôh štvornásobná mama. „Jedna z nich bola dokonca poistená drahšie ako druhá. Zjavne preto, že keď som bola mladšia, spadla som do rozbitého skla a na jednej nohe mám jazvu, ktorú pravdepodobne nemôžete teraz vidieť, lebo som si tam naniesla kilo samoopaľovacieho krému,“ pokračovala Heidi Klum. „Je fakt divné, čo sú niektorí ľudia schopní urobiť,“ dodala za smiechu publika na margo historky s poistením.

Pôvodná otázka, ktorú však dostala od DeGeneresovej, znela, čo iné by si ešte dala sama poistiť. Na to odpovedala blondínka, odetá do ostroružových sexi šiat, bez zaváhania. „Nie sú, ale mali by byť,“ vyhlásila v momente, keď si dlaňami chytila svoje prsia.

Klumovú diváci v Amerike vnímajú v posledných rokoch najmä ako televíznu hviezdu a porotkyňu talentových šou. V šľapajach modelky však momentálne kráča jej dcéra Leni, s ktorou sa už slávna mama objavila na niekoľkých titulných stranách.

Video
VIDEO: Leni Klum s kamoškami. Slávna a predsa ako obyčajná tínedžerka Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #poistenie #nohy #Ellen DeGeneres #modelka #Heidi Klum

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....