Instagramová kráska Ratajkowski v Paríži: Nádherná, ale takto ju často nevídať...

Je pravdepodobne jednou z najslávnejších femme fatale súčasnosti. Internetová kráska a sexbomba Emily Ratajkowski však v Paríži ukázala trochu inú tvár.

20.01.2022 12:09
Paris Fashion Ami F/W Foto: ,
Americká modelka Emily Ratajkowski na prehliadke AMI v Paríži.
debata

Americká modelka, ktorá sa narodila v Londýne, bola jednou z hviezd prehliadky vychytenej parížskej značky AMI, pre ktorú navrhuje dizajnér Alexander Mattiussi. V stredu podvečer sa objavila na priestrannom móle v industriálnej budove, kde značka prezentovala novú kolekciu na sezónu jeseň/zima 2022.

Kým na Instagrame alebo v reklamných kampaniach je 30-ročná Ratajkowski zvyčajne prezentovaná v odhaľujúcich kúskoch alebo sexy outfitoch (či niekedy celkom nahá), tentoraz sa stala ambasádorkou toho, čo možno právom označiť ako francúzsky šik a nenútená elegancia. V kombinácii čiernych šortiek, hodvábneho topu s čipkovým lemom a čierneho predĺženého saka pôsobila známa modelka a aktivistka naozaj príťažlivo, no pritom decentne a vkusne. Pre fotografov bola zároveň jedným z hlavných magnetov prehliadky.

Herečka Laetitia Casta na prehliadke značky AMI...
Francúzska herečka Isabelle Adjani na...
+7Americká modelka Emily Ratajkowski pózuje v...

Tých si však dizajnér Mattiussi povolal hneď niekoľko. Na móle sa totiž objavila aj francúzske celebrity, medzi nimi napríklad modelka a herečka Laetitia Casta, ale tiež napríklad legendárna kráska z filmového plátna – herečka Isabelle Adjani. Šesťdesiašesťročná brunetka s jej hrivou zvlnených kučier a tmavými okuliarmi na tvári bola bez debaty najstaršou modelkou stredajšej prezentácie. V žiadnom prípade však svojou energiou či štýlom nezaostávala za mladučkými dievčatmi a mužmi, ktorí kolekciu prezentovali.

zväčšiť Francúzska herečka Isabelle Adjani na... Foto: SITA/AP, Lewis Joly
Paris Fashion Ami F/W Francúzska herečka Isabelle Adjani na prehliadke značky AMI dizajnéra Alexandra Mattiussiho s kolekciou Jeseň/Zima 2022.

Január je obdobím odevných prezentácií pánskych kolekcií a módy haute couture, no niektoré značky túto príležitosť využívajú na prezentáciu oboch línií – teda pánskej aj dámskej. Pre nárast koronavírusových infekcií variantom omikron niektoré ateliéry zrušili pôvodne plánované módne šou. Medzi ne patrí napríklad dizajnér Giorgio Armani, ktorý sa tak rozhodol urobiť v prípade pánskej prehliadky v Miláne, ale aj prezentácie couture línie Armani Privé. Iné známe mená však zatiaľ pokračujú podľa pôvodných plánov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #Paríž #Emily Ratajkowski #AMI

+ Nezaoberajte sa neustále rozprávaním o cvičení, začnite konať.
Buďte viac produktívny a robte niečo preto aby...

+ Nato aby ste mohli pomáhať ľuďom okolo seba musíte byť silný.
Sami zo seba budete mať lepší pocit keď všetko...