Ligoce sa ako hviezda! Krásna Kaia Gerber ozdobila akciu v Los Angeles

Hoci nárast infekcií variantom omikrom oklieštil počet podujatí, ktoré sa v týchto dňoch konajú za veľkou mlákou, organizátori akcie L.A. Art Show Opening Night Premiere Party sa zjavne svojho eventu vzdať nechceli. A pozvali množstvo známych tvárí.

21.01.2022 00:00
debata
Video
VIDEO: Kaia Gerber na akcii v LA očarila na červenom koberci. Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

Jednou z nich bola aj americká topmodelka Kaia Gerber, kráska z titulných stránok a prehliadkových mól, ktorá je dcérou supermodelky Cindy Crawfordovej. Očarujúca Kaia, ktorá si na akciu obliekla trblietavé čierne šaty s výrazným špicatým bielym golierikom, nezostala nič dlžná svojej povesti a zaradila sa medzi najpôvabnejšie dámy večera.

Posolstvo večera malo aj charitatívnu náplň. Výťažok z poskytnutých príspevkov bol určený pre detskú nemocnicu St. Jude Children’s Research Hospital. Samotná Gerber, ktorá síce zatiaľ deti nemá, uviedla pred médiami, že je pre ňu česť a zároveň povinnosť podporiť takú dôležitú vec.

Topmodelka Kaia Gerber na archívnom zábere - na... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
DKMS 30th Anniversary Gala Topmodelka Kaia Gerber na archívnom zábere - na oslavách 30. výročia organizácie DKMS v reštaurácii Cipriani v New Yorku. Oblečená do šiat Marc Jacobs.

Meno Gerberovej sa v posledných týždňoch objavovalo v amerických šoubiznisových rubrikách relatívne často. Dôvodom bol rozchod s partnerom Jacobom Elordim, hercom, ktorého diváci poznajú napríklad zo seriálu Eufória. Zdá sa však, že dvadsaťročná Kaia dlho nesmútila.

Po jej boku už viackrát zachytili kamery a objektívy herca Austina Butlera. Na spoločenskú udalosť v stredu večer v Los Angeles však spoločne nedorazili.

Video
VIDEO: Kaia Gerber a Austin Butler spoločne pristihnutí na letisku. Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #modelka #charita #Kaia Gerber #event

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...