To je príchod! Vnučka Grace Kellyovej, kráska z monackej kniežacej rodiny, otvorila módnu šou na koni

Prezentácie kolekcií haute couture v Paríži pokračujú, v rámci utorňajšieho diania si však "palcové titulky" pre seba uchmatla značka Chanel. Aj vďaka krásnej modelke a múze, ktorá šou otvárala.

26.01.2022 00:00
APTOPIX Paris Fashion Chanel H/C Foto: ,
Spisovateľka, jazdkyňa na koni a členka monackej kniežacej rodiny Charlotte Casiraghi otvorila prehliadku Chanel Haute Couture príchodom na koni.
debata

Aby sme boli presnejší, v tomto prípade nejde o klasickú modelku. Parížsky módny ateliér oslovil už dávnejšie na spoluprácu členku monackej kniežacej rodiny, dcéru princeznej Caroline, neter kniežaťa Alberta a vnučku slávnej herečky Grace Kellyovej, krásnu Charlotte Casiraghiovú. Práve ona sa v utorok predpoludním ujala otvorenia módnej šou luxusnej módy haute couture. A urobila tak vo veľkom štýle.

Charlotte dorazila medzi hostí usadených v patričných odstupoch na štylizovanej scéne na koni, jednom zo svojich milovaných tátošov. Oblečená v klasickom saku Chanel a jazdeckých nohaviciach, dokonale, no pritom nenápadne upravená a nalíčená. Sústredene prešla okolo hostí po úzkom bielom móle.

Modelka na prehliadke Chanel Haute Couture...
Modelka na prehliadke Chanel Haute Couture...
+14Modelka na prehliadke Chanel Haute Couture...

Casiraghi sa v minulosti venovala jazde na koni a parkúru a posledné roky k tomu pribrala aj písanie. Ako knižná autorka a influencerka, ktorá sa venuje intelektuálnym témam, sa objavila už aj vo viacerých okrúhlych stoloch, ktoré organizovala práve značka Chanel.

Samozrejme, Casiraghiovú na spoluprácu s jednou z najslávnejších značiek sveta predurčuje nielen krása a intelekt, ale zjavne aj ochota utrácať u nej svoj majetok. Práve dizajnér Karl Lagerfeld kedysi ešte položil základy priateľstva a spolupráce medzi monackou princeznou Caroline, jej dcérou Charlotte a ateliér Chanel sa prostredníctvom tých najlluxusnejších modelov objavoval na väčšine spoločenských udalostí.

zväčšiť Modelka na prehliadke Chanel Haute Couture... Foto: SITA/AP, Lewis Joly
Paris Fashion Chanel H/C Modelka na prehliadke Chanel Haute Couture Jar/Leto 2022 v Paríži.

V monackej kniežacej rodiny je móda jednou z dôležitých súčastí verejného života, čo potvrdzuje aj fakt, že Casiraghiovej švagriná – manželka jej brata Pierra je pre zmenu zase ambasádorkou značky Christian Dior. Reč je o Beatrice Casiraghiovej, rodenej Borromeo, ktorá pochádza z aristokratickej talianskej rodiny. Viac si pozrite v galériách a videu.

Video
VIDEO: Prehliadka Dior Haute Couture. Zdroj: Profimedia
Modelka na prehliadke Dior Haute Couture...
Modelka na prehliadke Dior Haute Couture...
+16Modelka na prehliadke Dior Haute Couture...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Charlotte Casiraghi #kôň #Chanel Haute Couture

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...