Toto sa nerobí, dámy! Slávne krásky sa s pravidlami netrápia, zaparkovali 'na hulváta'

Paparazzovia sú im v pätách na dennej báze. Nie je to ľahký život, ak na vás neustále mieria objektívy. No prináša určite isté výhody a aj povinnosti. S tým druhým to však kráskam Kendall Jennerovej a Hailey Bieberovej nejde celkom ideálne.

29.01.2022 13:30
656981266 Foto:
Topmodelka Kendall Jenner odchádza z hodiny pilatesu v Los Angeles.
debata (3)

Dvojica známych topmodeliek sa pred pár dňami objavila na spoločnej hodine pilatesu. Krásky majú obľúbené pilatesové štúdio aj inštruktora v ňom a nebolo to prvýkrát, čo ich objektívy zastihli na hodine spoločne. Pozornosť, samozrejme, pritiahli aj štíhle a zvodné figúry oboch dám. Oblečené len v elastických športových legínsach a športovej podprsenke, s ochranným rúškom na tvári, tak ich zachytili po skončení hodiny obľúbenej aktivity.

Čo však v prípade záberov spred štúdia pilatesu zarazí, je fakt, že ani jedna z dám si asi veľmi nepotrpí na pravidlá. Dôkazom boli ich zaparkované automobily, ktoré stáli na miestach, kde to nie je povolené.

Video
VIDEO: Kendall Jenner a Hailey Bieber odchádzajú z hodiny pilatesu. Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

Kým v prípade Bieberovej čierneho Range Roveru išlo o miesto, na ktorom je zakazané parkovať, lebo je rezervované pre niekoho iného, ešte väčší prešľap má na konte Kendall Jenner. So svojím strieborným Mercedesom totiž zaparkovala na parkovacom mieste pre hendikepované o­soby.

Nie je jasné, či takto obe dámy stáli celý čas, alebo im automobily pristavila ochranka tesne pred koncom hodiny. Paparazzovia však majú k dispozícii aj videonahrávku, na ktorej oba luxusné automobily zastanú na mieste v zakázanom priestore – akurát otočené prednou časťou smerom ku dverám do budovy. Keď krásky odchádzali, obe autá už boli pripravené na ich odjazd a otočené prednou stranou smerom k odjazdovej ceste.

Topmodelka Hailey Bieber v kreácii Miu Miu.
Hailey Bieber v zamatovej kreácii od Saint...
+17Topmodelka Hailey Bieber na zábere v Beverly...

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #zákaz #paparazzi #parkovanie #Kendall Jenner #Hailey Bieber

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...