Anjelici dolietali, už len skáču... alebo takto poskakujú na tréningu sexi topmodelky

Chvíle, keď vládli mólam značky Victoria's Secret, sú už asi nenávratne preč. Značka musela meniť stratégiu a platí to aj pre jej anjelikov - známe topmodelky.

05.02.2022 00:00
Italy Venice Film Festival 2021 Parallel... Foto: ,
Sara Sampaio na archívnom zábere zo 78.ročníka filmového festivalu v Benátkach.
debata

Do tejto skupiny sa radia aj dámy Sara Sampaio, Shanina Shaik a Josephine Skriver, ktoré sa pred pár dňami zišli na jednej zo striech budov v Santa Monice, kde sa nachádza cvičebná zóna. Nebolo to náhodou – práve tu sa konalo totiž slávnostné predstavenie cvičebného programu JOJA, pod ktorým sú podpísaní certifikovaní tréneri a v ktorom svoje sexi krivky aj pôvabné tváre spojila práve Josephine Skriver a Jasmine Tookes.

Bývalí „anjelici“ výrobcu dámskej bielizne sa objavili medzi pozvanými hosťami, zhodne oblečené v čiernych legínsach a športových podprsenkách. Spoločne s trénerom si zaskákali a užili tréning, ktorý zo záberov paparazzov pôsobil pomerne uvoľnene a ležérne. Možno aj preto ho však sprevádzala najmä dobrá nálada a úsmevy na tvárach modeliek, ale aj ďalších žien a mužov, ktorí sa na ňom zúčastnili.

Video
VIDEO: Modelky hospali na tréningu v Santa Monice. Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

Napriek tomu, že mená aj tváre krások sú svetu dobre známe, je isté, že sa už neradia do zoznamu topmodeliek, ktoré si ročne pripísali na kontá tučné miliónové zisky. Rebríček z minulého roka, v ktorom brali autori ohľad na celkovú hodnotu majetku tej ktorej topmodelky a zaradili do neho aj bývalé tváre VS, celkom jasne ovládla brazílska topmodelka Gisele Bündchen. Tá pritom od značky odišla už pred pár rokmi.

657341567 Čítajte viac Fakt tesnotka! Modelke Baikovej na pláži zakrýval intímne partie len tenučký prúžok

Za ňou sa následne umiestnili modelky Heidi Klum a Tyra Banks, zjavne aj preto, lebo svoj majetok znásobili aktivitami pred televíznou kamerou a plynule sa z móla preniesli práve do televízneho biznisu.

Gisele Bündchen v roku 2000.
Gisele Bündchen v roku 2003 na predvádzacom móle.
+3Gisele Bundchen počas Victoria's Secret Fashion...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #cvičenie #video #Sara Sampaio #Shanina Shaik #Josephine Skriver

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....