Heidi Klum je na pláži a provokovanie nechýba! Nahá? Tentoraz sa musela vyzliecť...

Práca na ďalšej sérii populárnej nemeckej reality-šou modelky a mentorky Heidi Klumovej sú v plnom prúde. Zábery paparazzov, ktoré vznikli v pondelok, však priniesli aj pomerne pikantné momenty.

09.02.2022 00:00
660283155 Foto:
Modelka a televízna celebrita Heidi Klum pri nakrúcaní programu Germany's Next Topmodel.
debata

Keď príde reč na provokácie a zvádzanie, Heidi Klum stojí zvyčajne prvá v rade – tentoraz to však nebola ona, kto sa postaral o rozruch na pláži v Kalifornii, len pár desiatok metrov od móla plného ľudí. Nemecká rodáčka nakrúcala so svojimi zverenkyňami ďalšiu epizódu populárnej relácie Germany's Next Topmodel. A tentoraz žiadala od dievčat, aby pózovali celkom nahé a natreté zlatou farbou.

LA Premiere of "Moonfall" Čítajte viac Pozerajte sa mi do očí! Heidi Klum testuje vašu pozornosť, ale s týmto výstrihom... uf!

Na záberoch reportérov je celkom zjavne vidieť, že mladučká adeptka na titul ďalšej nemeckej topmodelky nemala na sebe naozaj takmer nič. Intímne partie smerom od pása nadol jej chránil len tenučký prúžok látky prilepený na podbrušku a na krížoch. Video, ktoré zhotovili paparazzovia, však naznačuje, že mladučká dáma bola so svojou nahotou relatívne „v pohode“. Po pózovaní v kolese v tvare hodín živo diskutovala s Heidi Klumovou zábery a počúvala jej cenné rady pri ďalšom postupe.

Video
VIDEO: Heidi Klum nakrúca na pláži s nahou modelkou. Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

Samotná tvár a moderátorka celej šou bola tentoraz neprehliadnuteľná najmä vďaka výraznému oranžovému outfitu. Od hlavy po päty zdobila 48-ročnú plavovlásku žiarivá oranžová farba – išlo o kombináciu pančúch, sexi perforovaných minišiat a páperovej bundy.

Prvú epizódu šou, ktorú už roky vysiela televízia PRO7, mohli diváci vidieť vo štvrtok 3. februára. Nasledujúce týždne sa teda diváci pravdepodobne dočkajú aj epizódy s nahým „zlatým“ fotením na pláži. Ktorá z účinkujúcich sa nakoniec stane víťazkou a či sa jej naozaj aj podarí presadiť sa v modelingu, ukáže však až čas. Z doterajších 16 sérií programu vzišlo niekoľko známych nemeckých krások, ktoré sa stali celebritami najmä v rodnom Nemecku (Lena Gercke, Barbara Meier).

Herečka Leila George D'Onofrio na pláži Bondi...
Herec Vincent Cassel a jeho manželka, modelka...
+12Brazílska topmodelka Alessandra Ambrosio...

Veľká časť dievčat, ktoré ako cenu získavajú modelingový kontrakt a výhru 100-tisíc eur, však v rámci kariéry modelky veľa vody nenamútila. S programom sa spája aj viacero škandálov, mnohé bývalé finalistky Klumovú a producentov kritizovali za zaobchádzanie pri nakrúcaní.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Heidi Klum #reality-šou #nakrúcanie #nahá modelka

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...